Автор
Woman.bg

Пълнолунието носи нова любов за 4 знака от зодиака!

Броени часове ни делят от едно от най-мощните Пълнолуния за тази година.

На 14 септември в 9:16 сутринта ще настъпи Пълнолуние в Риби. По правило Пълнолунието в този зодиакален знак се характеризира с пораждането на вихър от емоции и ситуации, продиктувани от сблъсък между това, което иска сърцето, и това, което разума ни подсказва като правилно.

Този път обаче страстите ще са още по нажежени и емоционалният заряд на случващото се в нас или около нас ще е още по-силен, тъй като Пълнолунието е в опасна близост с есенното равноденствие.

Трябва да се подчертае, че по принцип Пълнолунието не е момент за активност. Енергията на събитието не е подходяща за пристъпване към действия в каквато и да е сфера. Напротив зарядът на явлението е идеален за физическа почивка, размисли и усамотение. Сега е времето да останете насаме с мислите си, за да осъзнаете какво трябва да промените в себе си и в заобикалящата ви реалност.

Периодът стимулира вглеждането в собствената личност и в образите на близките ни. Моментът е идеален да се замислите кои са грешните модели на мислене и поведение, с които трябва да се разделите, както и кои са хората, които нямат място в живота ви.

Ефектът на Пълнолунието ще се усеща не само в рамките на деня, но и на следващия. Енергията му ще повлия върху всички ни, но най-осезаемо ще я почувстват представителите на подвижните знаци – Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

Вероятно е те да усетят напрежение в комуникацията с околните.

За да не се стига до сериозен конфликт, с когото и да е от обкръжението ви, по-добре хубаво мислете преди да говорите и действате. Трябва да осъзнаете, че в този период емоциите ви бошуват и че е възможно да реагирате по-остро и крайно. Затова два пъти мерете, веднъж режете, за да не си позволите да кажете или извършите нещо, за което после ще съжалявате.

Най-добре е да се дистанцирате от околните и шумните компании, които и без това е възможно да повлияят негативно на опънатите ви нерви, и да останете насаме със себе си. Подарете си един уикенд за релакс с хубава книга у дома, посещение на спа центъра или разходка сред природата.

Ако успеете да се концентрирате върху собствените си мисли и потребности и забравите за притесненията свързани с околните, това Пълнолуние ще бъде много добро за вас. Ще успеете да достигнете до промяна в начина си на мислене, която ще окаже благоприятно влияние върху личния ви живот. Новият ви светоглед ще помогне да достигнете до хармония и нов етап в отношенията с любимия човек.

Необвързаните пък ще достигнат до така чакания вътрешен мир - състояние, което изцяло ще промени енергиините вибрации, които те изпращат към Вселената. Това неименуемо ще доведе до разцвет на любовния им живот и привличането на партньор, подходящ за дълготрайни отношения.

***

Важно е да се отбележи, че почитателите на т.нар. Лунна диета трябва да са готови за провеждането на режима. Той започва от началния час на Пълнолунието и приключва след 24 часа - в 9:16 часа на 15 септември.

По време на диетата се препоръчва да се изпие между 2-4 литра течности, като е най-добре това да бъде вода. Допустимо е и консумацията на чай без захар. Ако спазвате режима, може да свалите между 1 и 3 килограма и да пречистите организма от натрупаните през летните месеци токсини.