Автор
Десислава Недева

Пълнолунието в Скорпион носи много специален човек в живота ни

От шест седмици насам това Пълнолуние е първата лунация, която ще окаже толкова позитивно влияние върху хората на земята. Тъй като Меркурий ще направи секстил с Нептун в този ден, ефектът ще бъде на духовно и оздравително ниво. Точната дата и час на събитието е 7 май, 13:45 ч.



Пълнолунието в Скорпион ще направи хората по-състрадателни, по-ангажирани с болките и преживяванията на своите близки и приятели. Засилената емпатия, която ще проявим през този период ще ни помогне да разберем по-добре и своите емоции и вътрешни конфликти. Отърсвайки се от негативните модели на поведение, които ни дърпат назад, ще успеем да създадем едно по-добро бъдеще за себе си и за света, който ни заобикаля, веднага щом пандемията от коронавируса остане в миналото.

Луната ще бъде в опозиция с Меркурий, което ще притегли осъзнаването и комуникирането на чувствата ни във фокуса на нашето внимание. Възможно е да се породи вътрешен конфликт между разума и емоциите, което ще се изрази като объркване, крайности в мислите и действията и безпокойство.

Благодарение на позитивния аспект на Меркурий и Нептун, всякакъв вид неразбирателства и скандали, които напират да избухнат, ще бъдат стопирани още в зародиш. Периодът е подходящ да се уединим със собствените си мисли или да поговорим с някой близък на сърцето ни човек за емоциите, които държим заключени в подсъзнанието и ни тревожат, напомняйки постоянно за своето съществуване.



Пълнолунието в Скорпион ще бъде в тригон с Нептун в Риби и ще подчертае нуждата ни да изразяваме своите емоции, въображение и креативност. Интуицията ни работи безпогрешно и сякаш придобиваме свръхестествени способности, които ни помагат по-добре да разберем и комуникираме нашите чувства. Ето защо, когато се зароди конфликтна ситуация, ние лесно ще можем да реагираме адекватно, като направим компромис, проявим разбиране и простим.

Необвързаните ще мечтаят за принца на белия кон, който ги чака някъде там под прозореца в идващото лято, но истината е, че това Пълнолуние наистина сбъдва мечти и може да се окажете в обятията на някой много специален човек не само в сънищата си, но и наяве. Връзките, които се формират в този период, са основани на взаимна подкрепа и емпатия. Не се учудвайте, ако приятел, който не сте чували отдавна ви се обади за съвет или просто иска да си поговорите и да усети, че има рамо, на което може да се облегне и да поплаче. Вие също се чувствайте свободни да потърсите морална подкрепа от своите близки. Нали затова са приятелите? А когато обедините заедно сили, можете да направите повече за обществото, като се включите в различни социални проекти и помогнете на хора в неравностойно положение.



Тъй като секстилът между Меркурий и Нептун се случва само 3 минути преди самото Пълнолуние, то автоматично неутрализира напрегнатият аспект с Луната и ни зарежда с позитивна енергия и оптимистична нагласа за бъдещето, когато коронавирусът остане далеч в историята на човечеството. Нашата чувствителност и сензитивност към емоциите на другите се засилва, както и вярата ни в интуицията и личните способности. Възможно е да получим проникновение чрез сънищата си или по време на медитация.

Цялата тази магическа аура, която ще грее около вас, ще ви помогне много в общуването с околните. Думите ви са като балсам за душата на страдащия и могат буквално да излекуват раните му. Романтични съобщения ще пълнят кутиите ви в социалните мрежи и ще повдигат настроението и самочувствието ви.

Пълнолунието е астрономическо събитие, което се свързва с края на един цикъл и началото на нов. Затова винаги ви съветваме да преосмислите приоритети си и да оставите в миналото мисловни модели и психически травми, които възпрепятстват развитието ви като личности. През този месец особено успешни ще бъдат терапиите, свързани с йога, медитация, творчество, танци и различни видове изкуство. Използвайте темите, по които работи най-успешно знака Скорпион и се концентрирайте върху следните положителни твърдения:

1. Отварям сърцето си за чувствата и емоциите на другите.
2. Осъзнавам и използвам пълния си потенциал.
3. Отдавам своята почит и уважение към останалите и им позволявам да бъдат себе си.
4. Позволявам на всичко, което ме дърпа назад и не работи в моя полза, да си отиде.

Отпуснете се и си представете, че вече сте изпълнили тези намерения. Как се чувствате в този момент? По-добре е, нали? Сега ги манифестирайте в реалността и се наслаждавайте на своя успех!

Повече за трансформиращата енергия на това Пълнолуние, вижте в следващото видео:

Четете още: Хороскоп за май за всички зодии

*Раздаваме страхотни подаръци! Включи се в нашата игра и можеш да спечелиш мултикукър! Виж как тук:

[ИГРА] Играй и спечели с Kikkomania! Спечели една от 10 -те торбички с изненади на Kikkoman или 1 уред за бавно готвене CrockPot!
1.Сподели в коментар под поста твоите 3 причини защо предпочиташ да готвиш вкъщи
2.Ако имаш желание, харесай и сподели поста с твоите приятели
Печелившите ще изтеглим на 08.05.2020г.
Успех!
*Виж пълните условия на играта тук: https://bit.ly/3d7c8tb