Първото Новолуние за годината носи големи промени за тези четири знака

Новата Луна означава ново начало, а първото Новолуние за годината обещава да бъде изключително силно. То ще настъпи на 13 януари 2021 точно в 07:02:37 часа и ще ни даде шанса да напаснем новогодишните си желания с цикъла на Луната. То ще засегне по-фундаментално четири зодиакални знака.

Новолунието ще се случи на територията на кардиналния земен знак Козирог, което ще доведе до желанието за повече решителност и дисциплина. Това е чудесно време за поставяне на цели свързани с финансовата стабилност и работата. В дните около Новолунието е вероятно всички да бъдем по-мотивирани да създадем за себе си план, който да ни доведе до успех в бъдещето. Освен Луната, Слънцето и Плутон също ще бъдат в Козирог, което от своя страна ще усили допълнително желанието ни да достигнем целите си. Тази силна козирожка енергия ще даде големи промени за представителите на всички кардинални знаци, които ще бъдат най-засегнати от първото Новолуние за годината.

Овен

2021-ва за вас започва с много важен тласък на кариерата, който ще ви даде именно Новолунието в Козирог. Тази Луна настоява да започнете сериозно да планирате бъдещето си. Ако не сте доволни от работата си, отделете време да прегледате автобиографията си и проучете новите възможности, които един курс би могъл да ви отвори. Ако пък сте в сфера, която харесвате, отделете време, за да започнете нов проект в тази насока. Изиграйте картите си правилно и имате възможност наистина да блеснете в кариерата си.



Рак

Това Новолуние е изключително важно за вашите връзки, така че се пригответе за ново начало в тази сфера. Създаването на отношения на основата на лоялност и баланс изискват много работа и чувство на яснота, затова какво очаквате от дадена връзка. Ако вече имате половинка, това е чудесен период, в който да поставите връзката си на ново ниво, като се отдадете един на друг по нов начин или направите обща инвестиция. Ако пък сте сингъл, можете да използвате енергетиката на това Новолуние, за да проучите начините, по които можете да се превърнете в по-добър партньор, както и да заявите нуждите си пред околните.

Везни

Вероятно в дните около Новолунието няма да се чувствате на себе си и няма да ви се общува, колкото обикновено. Не се притеснявайте, това е нормално. Това мощно Новолуние иска от вас да развиете домошарската си страна и да прекарате малко време вкъщи, за да се погрижите за себе си. Това е чудесен период, в който да се отдадете на здравословно готвене, наваксване с домакинските задължения или работа над емоционалното ви здраве.



Козирог

Януари е особено интензивен за вас, именно защото Луната, Слънцето и Плутон ще се засекат във вашия знак. Отделете си време, за да започнете нещо ново и да се отдадете на истинската си същност. Послушайте сърцето си и не се притеснявайте да започнете на чисто неща, които отлагате от години.