Автор
Десислава Недева

Хороскоп на пътешественика за 2020-та - къде ще почивате според зодията си

Хората пътуват по различни причини – обучение, работа, екскурзия или почивка. Дали ще имаме година, в която ще гравитираме главно около родното си място или ни очакват множество пътешествия от най-различен характер, може да ни предскаже единствено астрологията. Затова днес се обръщаме към нея с надеждата да ни разкрие ще стягаме ли куфарите това лято или ще си почиваме у дома по пантофи.

Овен

Хороскопът за Овните обещава изпълнена с приключения и нови хоризонти 2020-та година. Основата цел на тези пътувания ще бъде да ви освежи и подмлади. Цяло лято, чак до септември границите между градове и държави ще бъдат отворени за вас. Независимо дали ще пътувате до далечни и екзотични места или в някое китно кътче на нашата родина, вие ще срещнете различна част от себе си – тази, която имате нужда да изследвате. В периода от юни до август има вероятност дори да останете да живеете за по-дълго извън пределите на България.



Телец

Всички пътувания, които са свързани с морета и океани, ще действат благоприятни върху психиката на Телците това лято. В началото на сезона се пригответе за изненадващо пътуване по работа, което ще отвори много нови хоризонти във вашата кариера. През лятото вероятно ще останете в пределите на страната, а почивката ще бъде семейна и не особено вълнуваща като изживяване, но пък ще се отдадете на заслужена почивка и ще съберете чуден тен.

Близнаци

Въпреки нестихващата природа на Близнаците, нашият съвет е да не се впускат в непредвидени и необмислени пътувания, защото нещата може бързо да се объркат, а резултатът никак няма да ви хареса. Най-много няколко кратки разходки в близките села и градове, нищо по-мащабно. Дори да ви изпратят в командировка и все пак да се наложи да напуснете настоящия си адрес за кратко, нищо толкова впечатляващо няма да ви случи. Дори печалбата може да е по-малка от разходите, които работодателят ще направи за вас.



Рак

Раците ще се скъсат да пътуват това лято, както на кратки, така и на далечни дестинации. Те просто ще попаднат в една въртележка, от която няма да има слизане. Всички ваши пътешествия ще окажат благоприятно влияние не само върху вашата психика, а в частност върху духовното ви израстване. Има голяма вероятност точно тази година да изживеете най-романтичната почивка, за която някога сте мечтали. Тази магия ще се случи в периода между 9-ти август и първи септември.

Лъв

Лъвовете трябва да бъдат особено внимателни, когато пътуват това лято, защото има опасност от инциденти, макар и не драматични, за щастие. Звездите обаче ги орисват с една динамична и изпълнена с редица пътешествия година, които основно ще бъдат работни и бизнес срещи, неотложни по своя характер. Тъй като сте работили здраво от началото на година, очаквайте стабилни постъпления и добри резултати от преговорите, които ще осъществите по време на тези ваши визити. Към края на лятото, средата на септември и началото на октомври, ви очаква незабравима екскурзия до някоя екзотична дестинация. Купувайте бански, последен писък на модата, защото много селфита ви чакат.



Дева

Деваите ще се активизират със събирането на багажа чак към края на лятото. През септември и октомври ще имат възможността да осъществят както бизнес, така и семейни пътувания, които ще бъдат финансово изгодни и изключително полезни за бъдещото им развитие като личности. След 17-ти август, ще имат могат да предприемат така желаната емиграция. Нека обаче останат с повишено внимание, когато пътуват на кратки или дълги разстояния в периода от 24-ти октомври до 19-и ноември.

Везни

Ако планувате пътуване през лятото на 2020-та година, звездите ви съветват добре да организирате всичко, за да няма неприятни изненади. През септември ви се отваря възможност за презокеанско пътешествие, от което е препоръчително да се възползвате максимално, защото ще бъде наистина полезно за социалните ви контакти, образованието и издигането в кариерата. Кратки пътувания също не са изключени, особено през летния сезон, но те ще бъда предимно от семеен характер.



Скорпион

Септември ще бъде вашият месец на пътешествията. Очаква ви дълго планувана, но отложена екскурзия до мечтана дестинация, която ще ви окрили и зареди с много положителна енергия. Имате нужда от промяна, адреналин и романтични мигове с любимия в необичайна обстановка. Е, вие го заслужавате и ще го получите. А всички знаем, че когато очакваме дълго време дадено събитие, радостта от случването му е двойно по-голяма и вълнуваща.

Стрелец

Ето го и царят на пътешествията, който може би най-много е страдал от тяхната липса по време на карантината. Пътуването за вас не е просто почивка, той е начин на живот, на себеизразяване и самопознание. Целта им през тази година обаче ще бъде насочена основно към образованието, но по време на пребиваването ви в чужбина, ще срещнете интересна личност, с която ще изживеете най-романтичните мигове в своя живот.



Козирог

Това лято ви очакват няколко интригуващи пътувания, които ще ви накарат да промените начина, по който гледате на света. Те ще бъдат както в страната, така и в чужбина, но ще бъдат еднакво разтърсващи на духовно и ментално ниво. Ценностната ви система ще претърпи пренареждане, а по законите на физиката, когато променим своята нагласа, променяме и събитията, които ни заобикалят. За щастие трансформацията ще бъде положителна, така че се пригответе да посрещнете своето ново аз през лятото на 2020-та година.

Водолей

Водолеите ще пътуват заедно със своите възлюбени, като първоначалната идея ще бъде чисто романтична и емоционална, но ще завърши с финансова и икономическа полза. Предложението и възможностите, които ще се открият пред вас по време на престоя ви зад граница, ще бъдат толкова примамливи, че ще ви накарат да се замислите дали да не зарежете живота си в България и да емигрирате. Звездите подкрепят всякакъв вид релокация през 2020-та година, така че ако намеренията ви сериозни, просто го направете.



Риби

Рибите също ще пътешестват много по света и у нас, но нашият съвет към тях е да планират и подбират дестинациите си разумно, защото ще се отразят силно върху здравето им. Избягвайте градове, които имат тотално различен климат от този, с който сте свикнали. Насочете се към курорти, които предлагат отлични спа процедури и релакс зони, за да отпуснете духа и тялото си . Риби е знакът, чието здраве най-силно се влияе от психо-емоционалното им състояние, затова подарете си почивка и се наслаждавайте на свободното си време без излишен стрес и екстремни изживявания.

Четете още: Седмичен любовен хороскоп за всички зодии - ето кой ще намери сродната си душа