Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, април ви носи нови приятели и шеметно влюбване

Скъпи Раци, през април ще е уместно да се пазите повече, тъй като Слънцето отслабва жизнените сили. Този месец се опитайте да избягвате ситуации, които могат да ви поставят в затруднено положение. Трябва да си почивате повече у дома, да се отървете от безкрайната въртележка от отговорности. Ще имате усещане за осъзнаване на вашите собствени ограничения. Погрижете се за имунитета си, тъй като това е месец, в който може да сте по-уязвими към настинки.

Марс, транзитирайки през вашия знак, ви дава тласък на свежа енергия и ви помага да се организирате по-добре. Сега той носи много предприемачески дух, който също трябва да бъде приложен, ако е възможно. През този нов цикъл просперитетът ще бъде на ваша страна, но бъдете внимателни. Не се отпускайте и не се предоверявайте на всеки.

Юпитер продължава да формира квадрат с вашия знак, поради което сега трябва да се пазите от всякакви преувеличения и неразумни постъпки, защото нещата понякога изглеждат по-розови, отколкото са. Но с разумни и добре обмислени действия ще можете да преминете през трудностите. Вашите интереси биха могли да се насочат към алтруистични и хуманитарни проекти под влиянието на човек, близък до вас.

Затъмнението на 20 април ще ви изправи пред промени, които не можете да спрете, а само да ги приемете и да продължите напред. Промените, започнати сега, могат да се окажат полезни в дългосрочен план, както материално, така и по друг начин.

Това ще бъде благоприятен месец за партита, общуване, посещение на културни събития. Очаква се да увеличите количеството на вашите познати и вероятно ще срещнете човек в обща компания, в когото ще се влюбите. През този месец спокойният ви партньорски живот може да бъде нарушен от някой или нещо. Може да се свържете с някой, който ви харесва повече. Все пак внимавайте с този флирт, тъй като може да застраши дългосрочната ви връзка. Необвързаните трябва да се съсредоточат повече върху компанията около себе си.