Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, август ви носи пътешествия и любов

Скъпи Раци, в началото на месеца ще почувствате малко несигурност, поради факта, че няма да можете лесно да изпълнявате някои от задачите си. Вашите комуникации също ще преминат през груб участък и ще ви трябват много усилия, за да поддържате баланса в себе си, както и във вашата среда. Ще остане да виси нещо във вашите професионални и финансови дела и ще ви трябва доста търпение и упоритост, за да постигнете целите си.

През август до 14 септември може да пътувате повече, тъй като Марс е в Дева. Това се отнася за по-кратки маршрути. Можете също така да получите глоба, така че шофирайте внимателно. През този период ще бъдете по-остри в думите и доста критични към околните. При някои ще възникнат проблеми с пикочните пътища, както и гинекологични проблеми.

Защитете личните си отношения и не забравяйте, че можете да намерите жизнеспособни решения на всички проблеми, които могат да възникнат в тях. През последната седмица ще се сблъскате с някои трудности, свързани с вашия морален кодекс и вашите табута, които често могат да ви направят упорити и твърди. Този път се опитайте да бъдете по-гъвкави и ще преодолеете всяко препятствие; нищо няма да може да наруши баланса ви и спокойствието ви.

Посветете се на партньора си и проявете любов, защото сега той/тя се нуждае най-много от това. Интуитивно ще усетите кога е най-доброто време да поправите всичките си грешки, допуснати към любимия човек. Някои събития трябва да бъдат покрити с воала на тайната, защото в противен случай ще изпитате загуба.