Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, дайте си почивка от работата през април

Раци, април ще ви даде възможност да обмислите всички планове за бъдещето и да вземете решение за по-нататъшни действия. Не разчитайте на познати и приятели при вземането на решения. Този месец е по-добре да сте напълно независими и да слушате само себе си.

Много Раци ще трябва да спрат начинанията си. Незавършени дела, неизпълнените задължения могат да създадат проблеми в професионалната сфера. Успокойте се, поемете дълбоко въздух и просто приемете всичко като знак на съдбата, че е време да намалите темпото, даже да спрете. Трябва да стоите далеч от съмнителни проекти, без значение колко голямо е желанието да участвате в тях. Ще трябва да бъдете сдържани, да следите своите думи и действия.

Най-добре да се настроите за почивка, релакс, кратка ваканция. Ако това не е възможно, изпълнявайте ежедневните си задължения у дома и на работа, обръщайте повече внимание на децата и по-възрастните роднини. От особена полза през този период ще бъде обновяване на дома и на първо място да се отървете от ненужните боклуци, разтоварване на интериора. Премахнете всичко, което ви кара да си спомняте лошото! Това е период за много внимателни действия.

За влюбените звездите обещават много приятни минути, обич и топлина. Мнозина от вас ще насочат цялата енергия и вътрешна любов към партньора си. Обаче не прекалявайте, иначе половинката ви ще започне да ви приема за даденост. Отблъсквайте онези, които пречат на вашето личното ви щастие.