Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, март ще подсили невероятния ви магнетизъм, отварят се нови възможности пред вас

Скъпи Раци, в началото на пролетта ще излъчвате специална аура на магнетизъм и привлекателност, която ще привлича много фенове към личността ви. Пред вас ще се отворят нови врати, не се страхувайте да влезете в тях решително и смело.

Възможни са конфликтни моменти с колеги. Затова трябва да сте по-тихи от водата, по-ниски от тревата, да не казвате и да не правите нищо излишно. Не трябва да се избягват компромиси и да се правят отстъпки.

Вие сте в самия край на важни дейности, които сте започнали отдавна. Сега не е моментът да се отказвате, но помислете внимателно в посоката, в която се движите и се опитайте да вземете възможно най-добрите решения. Не забравяйте, че без значение как действате, важно е да сте сигурни, че правите всичко правилно. Можете да очаквате допълнителни разочарования в периода от 6 до 9 март.

Може би това е идеален период, за да се отървете от всичко излишно в живота си. Март обещава да бъде доста благоприятен, но не трябва да губите своята бдителност, тъй като този период ще изисква бързи решения.

Месецът обещава да бъде богат на емоции и впечатления. Не се фокусирайте върху негативното и бъдете по-толерантни към недостатъците на близките и се опитайте да обърнете внимание на възникващите конфликти в полза на връзката, като работите върху тях. Вашите усилия, които полагате, за да осигурите стабилност и сигурност на себе си и близките си, ще ви се отплатят. Трябва да се научите да се абстрахирате и да се разсейвате от твърде бурни преживявания. Понякога ще искате да останете насаме със себе си. Следователно почивката не трябва да се пренебрегва. Трябва да се избягва преумора, въпреки че е доста лесно да се уморите, тъй като ще има много проблеми не само на работното място, но и в семейството.

Представителите на знака ще бъдат пълни с оптимизъм и светли надежди, а усещането за очакване на някои важни събития няма да ги напусне през целия март.