Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, ноември ви носи силни емоции

Скъпи Раци, през ноември ще почувствате невероятен емоционален подем, прилив на сили и енергия. Тъй като Сатурн носи житейски уроци във всичко, трябва да сте готови и да работите за промяна. Ще бъде доста труден период за вас, но вие знаете от първа ръка как да преодолеете трудностите по пътя си. Ако си поставите цел, тогава няма нито един шанс тя да остане непостижима. Не забравяйте, че първоначално правилната посока значително опростява всеки път.

Тези, които решат да започнат собствен бизнес, ще трябва да се поизпотят малко повече. Но само преминавайки през трудности, човек се закалява. Така че продължете, имате всички шансове да успеете. Само този, който не прави нищо, никога не греши.



Не трябва да се изключват междуличностни конфликти, включително на работното място. Дори при тези, чийто колектив може да се нарече сплотен, ще има отделни индивиди, които да се открояват от общата маса. Най-вероятно ще бъдете атакувани.

Може да се появят болки в гърба и главата. Това е сигурен знак, че сте твърде стресирани и приемате проблемите присърце. За да предотвратите болката да стане ваш спътник в близко бъдеще, обърнете се към традиционната медицина. Солените бани и самомасажът помагат да се отпуснете, ароматните масла ще ви накарат да забравите за случващото се и да се потопите във вътрешния си свят.

Трябва да се съсредоточите върху намирането на баланс между собствените си интереси и нуждите на социалната среда или на партньора си. Сега, повече от всякога, ще имате нужда от енергия и подкрепа на близките.



Венера ще транзитира през вашия партньорски сектор след 5 ноември. Това ще внесе хармония във всички ваши взаимоотношения и ще увеличи способността на необвързаните да превръщат непринудената връзка в по-ангажираща. Ако сте свободни, можете да намерите някой, който да ви изпълва по всякакъв начин.

Ако вече имате връзка или брак, ще видите повече възможности за удовлетворение от другата си половинка. Тези, които са щастливо свързани, ще се сближат повече, обединявайки душите си на по-дълбоко ниво от всякога.
Без значение за какво, Вселената ви подкрепя, така че знайте, че сега можете да получите всичко, от което се нуждаете и заслужавате.