Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, очаква ви напредък в кариерата през декември

Ще се насладите на малките радости от ежедневието, особено ако обичате работата си. Ще имате големи възможности за напредък в кариерата.

Ще се отнасяте сериозно към професионалните си задължения и ще изпълнявате задачите навреме. Финансовите загуби са много вероятни, така че вземайте важни решения разумно. Ще трябва да се контролирате, когато купувате, за да не харчите повече, отколкото печелите.


Трябва да бъдете внимателни и бдителни между 24-и и 25-и, тъй като времето е абсолютно неблагоприятно. Вашата небрежност може да има сериозни последици. Периодът след това ще бъде отпускащ, много проблеми ще намерят своето решение. Повечето притеснения и стресове ще отпаднат автоматично, а животът ще стане по-спокоен. Ще трябва да постигнете баланс между личният живот и многото ангажименти, които ви очакват. През първата половина на месеца Меркурий повишава вашата креативност.


Имате силна интуиция и често се появявате в точното време на правилното място. Знаете как да използвате цялата си харизма и интелигентност, за да получите това, което искате. Основата на всичките ви действия е желанието за одобрение от хората около вас, въпреки че вие самите никога няма да си го признаете. Често имате проблеми с релаксацията, просто ви е трудно да спрете и да успокоите активния си ум. Трябва да се научите да цените малките неща в живота и да се наслаждавате на това, което вече имате.


Този месец не е много добър за семейните отношения. Има вероятност от напрежение, объркване и срещане на неразбиране сред членовете на семейството. Трябва да положите много усилия, за да премахнете всички недоразумения.Ще бъдете социално активни този месец. Това ще ви позволи да срещнете нови хора и евентуално партньори. Вие сте отлични слушатели и знаете как да давате добри съвети. За съжаление, вие самите рядко следвате собствените си добри съвети.