Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, през февруари се доверете за всичко на интуицията си

Скъпи Раци, разположението на планетите в началото на февруари значително ще повлияе на настроението ви, но ако се обградите с близки и позитивни хора и дори когато настроението ви е променливо, всичко ще бъде по-лесно и по-красиво.

Въпреки че мнозина ще се чувстват силни и пълни с енергия, е необходимо да я пестите и определено да избегнете достигането на въображаемото дъно на силите си още в началото на годината. След хаотичния януари, мнозина от вас мечтаят за спокойствие и стабилност. Оставете настрана всички важни въпроси и бизнес дела и просто се насладете на възможността да дишате свободно. Съсредоточете се върху общуването със семейството си или се поглезете с пазаруване, любима книга, посещение на театър.

Не забравяйте да инвестирате не само в материалната, но и в духовната сфера, така ще се чувствате много по-сигурни. Това е страхотно време за самоанализ, самооценка, самопроверка, самоизследване и за разглеждане на вашия живот, постижения, трансформации. Ще се сблъсквате с различни части от себе си и с нови аспекти на взаимоотношенията, но ще можете лесно да се справите с тези предизвикателства.

Февруари може да създаде отлагане и забавяне на плановете, особено ако са свързани с бизнес идея или финансов въпрос. Този месец ви подтиква да се вслушвате внимателно в намеренията на хората, които ще се обърнат към вас, тъй като изглежда, че ще има скрит мотив.



В областта на любовта имате шанс да укрепите връзката, да възстановите близостта и да подобрите отношенията. Ако имате връзка, този месец е много добър да се сближите отново с партньора си, да го опознаете малко по-добре и да прекарате значително време заедно. Може да възникнат някои проблеми, които идват от миналото и ще ви поставят в конфронтации. Ако няма съществена причина да се появят отново, по-добре ги изоставете и не им давайте възможност да ви „безпокоят“ сега.