Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, през октомври късметът е на ваша страна!

Скъпи Раци, предстоящият месец октомври ще ви донесе смесени чувства и липса на баланс, особено що се отнася до психологическото ви състояние. Ще има дни на динамика и увереност, когато всичко ще изглежда възможно и дни, в които ще се почувствате слаби и разочаровани.

Гъвкавостта ще бъде ключът към вашия напредък. В същото време склонността ви да завършвате нещата ви прави активни и продуктивни.

Късметът ще бъде на ваша страна в професионалния живот. Ще изразходвате много енергия и усилия, но препятствията ще са незначителни и лесно преодолими. Придвижвате се лесно към целта си и имате шанс да материализирате плановете си. Никаква небрежност не бива да допускате, ако искате да постигнете целите си. Вашата енергия е висока, така че няма да имате проблеми да се справите с всичко.

Вашите финанси ще бъдат в добро състояние, но може да се сблъскате с проблеми с управлението на някои неочаквани разходи. Голяма част от усилията ви са насочени към лични/тайни въпроси. Някои може да изпитват безсъние, особено ако не си дават възможност да се възстановят и ако не позволяват на инстинкта си да им служи.

Все още трябва да се учите да се свързвате по-добре с другите, но на ниво обмен на идеи, най-съкровени мисли, лични убеждения. Братя и сестри, съседи, близки роднини, приятели и колеги може да играят по-важна роля от обикновено в живота ви. Изглаждайте различията, като използвате вашите дипломатически умения. При вас идват свежи познанства и приятелства, които доставят удоволствие, вдъхновение и идеи.

Този месец ще благоприятства и любовния ви живот. Ще имате възможност да поправите много неща в отношенията си, като по този начин настроението ви ще се подобри. Ако сте започнали отношения, вие вече сте готови за ново ниво на ангажираност.