Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, през юни животът ви ще поеме в съвсем нова посока

Раци, месец юни е пълен с много положителни промени за вас. Затова трябва да гледате оптимистично към бъдещето и да забравите горчивите моменти от миналото, които все още може да ви карат да страдате. Този месец може да даде съвсем нова насока на вашия живот и работа.

На 5-то число Пълнолунието идва с частично затъмнение на Луната и тъй като тя е вашият управител, енергията на това затъмнение ще ви повлияе силно. Може да даде отражение върху вашето здраве и професионален живот и можете да изпитате дестабилизиращи моменти, които да ви направят много уязвими и чувствителни към външния свят.

Аспектите на Марс ще ви заредят с енергия, но и ще ви накарат да живеете с такава интензивност, че на моменти да усетите, че се нуждаете от повече спокойствие. Пазете се от резки движения и некачествена храна. Не предприемайте сделки с недвижими имоти и не вземайте големи дългове, в противен случай ви очакват трудности.

В отношенията с познати хора може да настъпи напълно неочакван обрат. Не е изключено да откриете, че някои от тях само са се престрували на ваши приятели, а всъщност са нечестни и лицемерни. Но не бързайте да разваляте отношенията си с никого: възможно е просто да разберете неправилно ситуацията.

Основната пречка за успеха през този месец може да бъде само вашата собствена нерешителност и песимистично отношение. Не се поддавайте на негативно настроение. Юни подготвя за вас интересен и напълно нов период от време, ако проявите характер и не се поддадете на мързел, негативни емоции и чувства. Време е да преодолеете страховете си и да се изправите пред бъдещето с ентусиазъм, но бъдете много внимателни, ако трябва да вземете решение.

През третата десетдневка на месеца Слънцето ще се премести във вашия знак и Венера ще формира положителен аспект към Сатурн, тогава ще можете да решите повечето проблеми. И като цяло ще дойде благоприятно време за нови постижения. На 21-во число Новолунието във вашия знак идва с пръстеновидно затъмнение на Слънцето. Ще почувствате, че енергията му ви обновява и носи нови неща в живота ви.