Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, ще бъдете неустоимо съблазнителни през юни

Рак – Юни ще премине с ключови планети във вашия знак, така че можете да разчитате на комфорт в личните взаимоотношения и късмет в делата. Меркурий и Венера също осигуряват оптимални условия. Този месец е велик момент за себеизразяване, когато със сигурност ще бъдете изслушвани и правилно разбрани. Вашата чувствителност е твърде силна и това може да се превърне в голям недостатък. Може да се почувствате обидени, дори когато никой не ви е наранил. За да се предпазите, пускате бариери между себе си и другите, стоите далеч от хората. Използвайте това време, за да изразите чувствата си към тези, които обичате. През целия месец ще бъдете пълни с енергия и в добра форма. Запазете спокойствие във всяка ситуация и след това успехът ще бъде с вас. След натоварен ден е добре да прекарвате време сред природата, най-добре до река или езеро. В крайна сметка водата е вашият елемент и това ще помогне за възстановяване на енергийните ви резерви. От 21 юни Слънцето ще премине във вашия знак и ще ви изпълни с много жизненост и желание за живот. Всеки новосъздаден проект ще стигне до задоволителен завършек, тъй като получава нови сили и енергии. Съветът към вас е да не действате прекалено агресивно, да не се отказвате веднага и да не оставяте никакво друго мнение да ви влияе. В любовта трябва да сте по-самостоятелни и да дадете на любимите си хора повече свобода, а късметът ще бъде на ваша страна. Благоприятното влияние на Марс, Меркурий и Слънцето ще ви направи особено съблазнителни в очите на противоположния пол. Ако сте самотни и търсите сродна душа, по-благоприятното време ще бъде след 20-и. Свободните представители на знака ще използват всичките си оръжия от любовния си арсенал за съблазняване.

Лъв – Юпитер ще създава благоприятни възможности за вас. Имате доста творчески потенциал, така че може да завладеете нови области от живота. Времето също е добро за изграждане на планове, за започване на професионално обучение или други курсове. Придобитите знания ще окажат благотворно влияние върху по-нататъшната ви съдба. И накрая, но не на последно място можете да очаквате материални стимули, неочаквани доходи и обещаващи предложения за работа. От финансова гледна точка юни ще бъде успешен, но са възможни също непланирани и други разходи. Не губете сили в различни посоки. Съсредоточете се върху едно важно, сериозно нещо и ще имате късмет. Разчитайте на помощта на приятели и съмишленици. А също и на собственото си творческо мислене, оптимизъм и голяма жизненост. Ако искате да постигнете нещо ново в живота си, тогава е време да започнете да пишете този „нов сценарий“. Ако имате солиден багаж от знания и опит, никакви пречки не могат да променят плановете ви. Във всеки случай, бъдете реалисти. Разчитайте на здравия си разум. Чувствайте се свободни да поемете отговорността в ръцете си. През третата десетдневка на юни ще трябва да правите неща, които отдавна очакват своето решение, както и да изпълните обещанията си. На 9-ти Венера - планетата на любовта - влиза в приятелския знак Близнаци, който факт ще направи живота ви много по-приятен и по-лесен. Въпреки това трябва да бъдете подготвени да правите често компромиси по отношение на хората около вас. Запознаването с интересни хора ще ви отвори нови перспективи - както в делови, така и в романтичен план. Втората половина на месеца ще бъде по-успешна и обещаваща от първата. Възможно е романтично запознанство. Струва си да поемете инициативата, ако се налага.

Дева – В началото на месеца облаците могат да се сгъстят над главата ви, но съветите на приятелите ви ще ви помогнат да избегнете „бурята”. Много скоро всички проблеми ще останат назад в миналото. Бъдете внимателни към всички предложения през първата десетдневка на месеца. От 21-ви Слънцето влиза във вашия приятелски знак Рак, като ви дава специална творческа сила и ви помага да засилите увереността си. За да постигнете целите си, разчитайте на систематичен подход и независимост. Независимостта в преценката ви може да предизвика недоволство от страна на другите, но не се поддавайте на влиянието на чужди мнения. Вашата позиция е по-силна. Има вероятност да станете обект на интриги и клюки от страна на отделни колеги. Ако не се фокусирате върху това, проблемите ще отшумят бързо. Може би ще намерите печеливш начин да инвестирате пари. Меркурий в Рак ще окаже най-благоприятен ефект върху комуникацията ви. Този месец приятелските контакти ще придобият специално значение. Юни е месецът, в който можете да се отпуснете след натрупаното нервно напрежение от последно време. Общувайте повече с приятели, организирайте партита, събирания, това ще ви помогне да се отпуснете. От 9-ти юни Венера - планетата на любовта - влиза в знака Близнаци, така че ще трябва да се изправите пред редица несигурности и различия. Под това влияние в личният ви живот ще има повече вълнения и ще стане прекалено натоварен. Изглежда, че всичко се развива твърде бързо и може да получите усещането, че вече не можете да контролирате нещата. Хороскопът препоръчва да се обърне повече внимание на щастието на вашето семейство, връзка. Щедростта и своевременната грижа за семейното благополучие ще ви позволят бързо да се справите с ежедневните проблеми и да промените живота си към по-добро. Зад стените на вашия дом ще откриете енергията, която ви е необходима. Между другото, звездите обещават романтично запознанство.