Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раците през август: Очаква ви непредсказуем, но успешен месец

Август обещава да бъде много непредсказуем за вас, но като цяло ще е успешен. Някои Раци ги очакват промени на работното място. Възможно е да смените работата си или да промените позициите в настоящата. Ще се случи набързо и няма да сте готови за това, което може да ви се отрази доста стресиращо.

Може да имате трудности в отношенията с бизнес партньори, клиенти и в обществените отношения, което ще ви донесе опозицията на Меркурий с Плутон и Сатурн в началото на месеца, но късметът няма да ви изостави съвсем. Печалби могат да дойдат от успешните инвестиции.

Би било добре да прекарате поне почивните дни у дома и да спите колкото е възможно повече, така че да имате достатъчно сили, за да изпълните всичките си задължения. Въпреки че някои неща ви се струват твърде трудни, до края на месеца успявате да се справите с всички задачи. Важно е да поставите приоритетите си правилно.

Трябва да контролирате кръвното си налягане, защото то вероятно ще варира. Избягвайте да се излагате на силна слънчева светлина. Би било препоръчително да проверите кръвната си картина. Възможни са алергични реакции, чревни инфекции. Трябва да прекарвате повече време сред природата на чист въздух.

Планинският климат би ви подхождал, както и за ходенето в СПА центъра. Възможно е да се дистанцирате от социалните си контакти, приятелите, вероятно поради лични причини, неразбирателство или конфликт на интереси. Преминаването на Венера във вашия знак от 7 август ще подсили вашия чар и привлекателност.

Първата десетдневка на август може да ви донесе сериозни разногласия с партньора ви. Ще имате противоположни мнения относно важни неща и това ще доведе до сериозни разправии и проблеми. Ще трябва да бъдете отворени към взаимно приемливи решения, за да можете да съгласувате различията в мненията и да избегнете кавгите.

През втората десетдневка на август ще успеете да постигнете временна хармония във вашите отношения, защото в края на месеца квадратурата на Марс със Сатурн отново ще доведе до голямо напрежение, което може да бъде последвано в някои отделни случаи от временна раздяла. Не обсъждайте плановете си с приятелите си, може би някой ви завижда и да иска да ви съсипе щастието. Не бива да се водите от емоциите си.

Можете да очаквате подаръци, удоволствие, по-кратки пътувания. Ще има силни емоции, но и промяна на настроението от ваша страна. Ако търсите сродна душа, тогава трябва внимателно да планирате действията си. Свободните Раци са изправени пред своите желания, но и своите страхове. Все още не сте готови да продължите напред.

Четете още: Близнаци, август ви носи безброй възможности за влюбване