Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раците през юни: Време за любов и пътешествия. Вслушайте се в гласа на сърцето си!

Скъпи Раци, в началото месец юни може да ви изглежда скучен и досаден, да изпитвате апатия и мързел. Някои ще се почувстват депресирани, меланхолични, бързо ще се уморяват, за което предупреждава Слънцето, разположено в XII-я ви дом.

Погрижете се за себе си и отделете повече време за здравето. Общуването е желателно да бъде сведено до минимум. В средата на месеца ще бъдете особено чувствителни и ще реагирате болезнено на всяка критика поради влиянието на квадратурата на Слънцето с Нептун. Ако е възможно, си вземете почивка, заминете някъде на спокойно място, отдайте се на любими занимания. Това ще улесни преминаването през този труден Сатурнов период.

Подозрителността и нерешителността през месеца могат да се превърнат в значителна пречка да постигнете добри резултати в работата си. Нестабилното емоционално състояние затруднява концентрацията на работата. Въпреки намаления енергиен потенциал и производителностще можете да откриете напълно нови качества или креативност в себе си. Мнозина ще правят неща, които никога преди не са предприемали и пониженото настроение няма да попречи на това по никакъв начин.

Първата и втората десетдневки на юни са по-благоприятно време за завършване на вече започнати дела, коригиране на грешки, а не за ново начало. Не се предоверявайте на никого прекалено, защото сега е трудно да определите кой е с вас и кой не е и какви са истинските им намерения.

През втората половина на юни Марс се премества във вашия дом на парите, което може да доведе до засилване на финансовите потоци, да се появят нови възможности да печелите добри пари и да подобрите материалното си състояние. От време на време пускайте и по някой тото фиш.

В личен план това е много плодотворен период за добри промени. Ако искате да започнете съвместен живот с партньора си, планирайте нови любовни стъпки, или ако искате да създадете семейство, очакват ви благоприятни дни. Необвързаните ще имат различни дилеми пред себе си - важно е те да се вслушат в интуицията си.

Нещата не са толкова лоши, колкото си мислите в момента. Основното нещо е да не губите себе си и вярата си в бъдещето и да действате така, както ви подсказва сърцето.

Четете още: Близнаци, очаква ви най-мощното и най-ефективно време на годината!