Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, декември ви носи много положителни емоции и късмет в любовта

Скъпи Риби, декември ще ви донесе много позитивни моменти и трябва да направите всичко възможно, за да се възползвате максимално от тях.

Декември е и месецът за поемане на нови отговорности, въпреки че ще имате достатъчно работа. Започвайте и завършвайте работните задачи, не ги отлагайте, защото можете да влезете в конфликт с началниците си. Ако не сте на правилния път в кариерата, това ще бъде особено забележимо, защото, накъдето и да се обърнете, ще срещнете стена. Използвайте това като тест на космическата реалност, за да преоцените целите си и да се ориентирате в нова посока. Каквото и да ви се изпречи, опитайте се да го разрешите бързо, така че да имате по-голямо чувство за стабилност под краката си.

През първата половина на декември ще сте в меланхолично настроение и ще искате почивка. Вашата енергия ще бъде доста активна, но нестабилна, което може да предизвика емоционални изблици, интензивни страсти, редуващи се с апатия и летаргия. Марс и Уран ще ви донесат много идеи, но те са трудни за изпълнение. Затова обмислете внимателно плановете си и се въздържайте, когато се съмнявате.

В самото начало на месеца може да възникне проблемна ситуация, но ще я решите бързо, без много усилия. Спрете да обръщате внимание на клюките. В края на краищата хората винаги ще обсъждат другите. Избягвайте дискусии за религия, философия и политика. В противен случай подобни дебати ще завършат с кавга. Добър момент за търсене на нова работа или присъединяване към творческа група. Прекарвайте повече време със себе си и с близките си и тогава душата ви ще влезе в равновесие.

Юпитер и Сатурн във вашия ХII дом могат да облекчат всяко съпротивление, което може да почувствате. Прогресът и трансформацията ще ви завладеят като необходим душ, който може да ви очисти от предразсъдъци и други страхове или видове негодувание.

Този месец ще ви донесе интересни развития във вашите взаимоотношения. Еволюция, напредък, просперитет и късмет за вашия любовен живот. Връзката, която е била в застой, сега навлиза в период на развитие.

Четете още: Водолеи, декември ви носи нови възможности и вълнуващи емоции в любовта