Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, февруари ви носи семейно благополучие

Февруари винаги е месец, когато линиите между миналото, настоящето и бъдещето се пресичат, защото това е месецът, в който старата ви слънчева година приключва и започва нова. През февруари може да очаквате успех или ново развитие в областта на работата, бизнеса. Може да получите оферта за разширяване на дейността си. Вашият дом на кариерата, целите и социално-професионалната репутация все още се активира от присъствието на Марс до 16 февруари. Имате достатъчно време, за да проявите повече инициативност и дори да направите интелигентни инвестиции за по-нататъшно развитие на вашата кариера.



За много от вас месеца носи ново предложение или допълнителна работа, но всичко това само до 17 февруари, тъй като след това Меркурий става ретрограден и нещата може да се объркат. Използвайте ретроградния период, за да финализирате всяка незавършена задача. Проверявайте по два пъти всичко, което правите. Не започвайте нови действия. С търпение и дипломация ще сложите край на неприятна за вас ситуация.

Настроението ви ще бъде предимно позитивно, ще започнете да чувствате удовлетворение от себе си. Сега е много важно да избягвате рутината и да не си позволявате да скучаете. Нивото на творческа енергия стимулира нуждата ви да се изразявате по-свободно и пълноценно. В резултат на това вашето самочувствие е ясно изразено и привличате положително внимание, по-голямо признание за вашите способности и усилия. Този период е благоприятен за реализиране на вашите желания.



Жизнеността ви се подобрява, но може да се наложи да увеличите активността си, за да освободите част от нервната енергия, която може да ви държи на ръба. Финансовото положение остава стабилно, в някои случаи се подобрява, но трябва да харчите разумно ресурсите си.



Този месец звездите са в настроение да ви благословят и ще донесат семейно благополучие. Меркурий - управител на отношенията и брака на Риби - е в ретроградно движение след 17 февруари точно във вашия знак. Поради това много аспекти от вашия любовен и емоционален живот ще бъдат преоценявани. Време е да се освободите от привързаности, които ограбват духа ви. Хороскопът ви съветва да не бързате да вземате окончателни решения или някои, които биха могли да променят хода на живота ви, докато не приключи този период.