Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, февруари ви носи тайна любов

Скъпи Риби, слънцето продължава да излива своята светлина върху вашия дванадесети слънчев дом. Това е моментът да се вслушате в интуицията си, да си починете от забързания ритъм на живота си и да размислите над последните събития. Естествено може да се оттеглите малко и да отделите повече лично време за себе си сега. Вашата физическа енергия може да не е на ниво, чрез което тялото ви сигнализира, че се нуждае от почивка. Това не е идеалното време за прокарване напред с нови лични проекти и планове. Бъдете внимателни в дните около 17 февруари, когато Сатурн прави квадрат с Уран, защото ще срещнете неочаквани пречки при реализирането на текущите планове.

Ретроградният Меркурий до 21 февруари ви засяга особено по отношение на комуникацията с партньорствата (лични и делови), както и семейството и дома, защото Меркурий управлява тези области от живота ви. По време на този период ще бъде важно да избягвате подписването на договори или вземането на важни решения относно партньорство или семейство/дом. Марс продължава да активира и енергизира вашия слънчев трети дом. По време на този транзит може да сте особено заети с изпълнение на различни ежедневни дейности и отговорности. Време е да вложите енергията си в интелектуални проекти или проучвания.

В началото на месеца ще се посветите на проблемите във връзката и ще направите всичко възможно, за да намерите решение. Постепенно нещата ще започнат да се подобряват. До края на месеца ще укрепите връзката си и ще подобрите отношенията си с партньора. Личните и социални контакти могат да бъдат потайни. Може да има тайни любовни връзки или платонични любовни чувства и копнежи. Срамежливостта може да доведе до самота или романтично разочарование.

С преминаване на Венера от 1 до 25 февруари през вашата духовна зона ще искате да останете повече време сами или само с най-близките хора. Това не е подходящо време за социални събития и общуване. Когато на 18-и Слънцето се премести във вашия знак, увереността ви ще започне да се връща, а когато Меркурий тръгне в директно движение на 21-ви, мъглата постепенно ще започне да се разчиства.