Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, гответе се за главозамайваща любов!

През 2018 година трябва да оставите миналото назад, да промените курса, да определите нови цели за себе си. В живота ви, особено през първото полугодие, ще има сериозни положителни промени и много от вас ще могат радикално да променят живота си към по-добро.

Вашият ентусиазъм, творческо вдъхновение, интересни идеи ще привличат все повече хора към вас. Не участвайте в задкулистни игри. Може да пострадате финансово и морално. Следвайте вашите творчески импулси и ще постигнете много, защото Нептун и Юпитер - вашите небесни покровители ви дават подкрепата си. Самоусъвършенстването е най-важната тема на годината, поради което се препоръчва да развиете по-дълбока връзка със себе си, да разширите хоризонтите и да учите.

До 8 ноември Юпитер ще пребивава в деветия дом на хороскопа ви, който е свързан с пътуванията на дълги разстояния, отношенията с чужденци, висшето образование и философията. Независимо дали сте студент или не, научете нещо ново, развийте интелекта си. През този период лесно ще можете да се учите. Можете да започнете да учите чужд език, да отидете на екзотична екскурзия.

Влиянието на Юпитер е благоприятно за продължаване на обучение, писане на дисертация и писмени произведения, които планирате да публикувате (статии, книги и т.н.). Новият опит, който ще натрупате в резултат на обучението си, както и житейският опит (пътуване, приключения, контакти с хора от други култури) ще ви пренесат на по-високо ниво. По този начин ще се подготвите за следващия цикъл, когато Юпитер ще се премести в дома на кариерата ви. Сатурн през цялата година се намира в дома на приятелството и обществените връзки, така че в тези области ви очакват изпитания, трудности и задържане в процесите. Отношенията с приятели могат да бъдат напрегнати или изобщо да намалее техния брой.

Годината е много благоприятна за раждането на дете, за укрепване на семейството, за започване на дългосрочни проекти. Освен това много представители на знака Риби ще поискат да изпробват силите си в някои нови области, за да реализират неизползваните си досега таланти. Вашите начинания ще получават одобрение и подкрепа.

В живота ви ще има много романтика, увлечения и приключения за всеки вкус. Неочаквана главозамайваща любов може да имате още през първата половина на годината. Благоприятно е за изграждане на личните взаимоотношения.