Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, през август ви очакват големи промени! Вижте какви са те!

Скъпи Риби, през август ви очаква хубава промяна!

Не само ще ви бъде по-лесно да комуникирате активно за нуждите си, но и ще можете да насочвате енергията си по-ефективно, без ненужно прахосване. Може да възникнат нови възможности за работа. Вашето икономическо състояние постепенно ще се стабилизира, но избягвайте да харчите или инвестирате импулсивно, тъй като през дните на месеца могат да възникнат допълнителни и неочаквани разходи.

Връзката Марс/Уран още в началото на месеца, показва, че ще искате да върнете се в играта с повече увереност, решителност, но и гъвкавост. Ако е необходимо, вие ще бъдете готови да промените посоката, да промените пътя, без колебание. Важно е да сте отворени към новото, да преживеете нещо, което не е правено досега. Но също така е важно да се борите за това, в което вярвате, и да действате според него. Да, защото мечтите могат да се сбъднат, стига да вярвате в тях и да се ангажирате с всичките си сили. Всяка победа предполага трудности и непрекъснати усилия; дръжте главата си горе и продължавайте.

Вашата чувствителност ще бъде по-изострена и можете да приемате всичко по-болезнено. Малка ситуация може да ви направи нестабилни и уязвими към определени чувства. Пазете се от импулсивно изтървани думи. Хвърлената дума е като стрела, не се връща. Контролирайте инстинктите си, когато вземате решения. Интуицията може да ви говори силно, но вашите импулси са различно нещо.

Меркурий ще рационализира рутината ви, всичко ще бъде по-интензивно и по-бързо. Ако можете да инвестирате повече време в творчески дейности, можете полезно да се разсеете. Планетарната обстановка ще раздвижи любовния ви живот. Опитайте се да внесете повече позитив в живота си, никога не се отдайте на униние и всичко ще бъде наред с вас. Не забравяйте, че мислите са практически материални и могат да оформят бъдещето.