Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, през март ще бъдете подложени на скрити влияния

Скъпи Риби, през март ще откриете нови източници на енергия, които ще ви помогнат да преобразите живота си, да разгърнете креативността си и да привлечете събитията, които искате.

На работа ви очакват различни препятствия и изглежда сте доста уморени и изтощени и нямате мотивация да се борите за мястото си. Препоръчително е да бъдете по-спокойни и да помислите два пъти, преди да вземете окончателно решение. За вас това не е идеалният месец за започване на нов бизнес/работа, така че е най-добре да сте благодарни за това, което имате и да се опитате да запазите настоящата си работа.

Ще бъдете подложени на скрити влияния. Може би ще се намерят недоброжелатели във вашата среда, които се опитват да ви навредят или да ви подведат умишлено. През март ви очаква период на финансова нестабилност в семейния бюджет, така че бъдете внимателни с разходите си и ги планирайте добре. Този месец ще направите важна покупка за дома си, от която вие или вашето семейство ще имате нужда.

Възможни са проблеми с напълняването, затова е добре да следите диетата си. Избягвайте нездравословна храна и сладкиши. Все пак се старайте да бъдете умерени във всичко.

За обвързаните Риби е труден емоционален период, който поставя на изпитание емоциите. Старайте се да поддържате равновесие във връзката и да се вслушвате в мнението на половинката си. Понякога може да ви се струва неясно от какво се нуждае вашият партньор, за да се чувства обичан, но вие ще можете да усетите неговите нужди. Помислете за всичко това, а може би е време за промяна.

Месецът е богат на събития в личния ви живот, защото Слънцето, Венера и Меркурий преминават през вашия знак. Тяхното влияние ви прави особено привлекателни за представителите на противоположния пол, така че има всички шансове да започнете нова любовна връзка. Възможна е нова и вълнуваща връзка, която първоначално ще бъде повече духовна, отколкото физическа. Това обаче може да е кармична среща.