Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, пригответе се за романтично пътуване през юли

Драги Риби, топлият слънчев юли безспорно е успешен и щастлив месец за хората, родени под този знак. Мнозина ще могат да преустроят начина си на живот. Освен това ще бъде месец за вас, за да придобиете нови знания и да се усъвършенствате в областите, които искате да напреднете. Ще започнете да правите нещо, което обичате да правите и което ще се осъществява с лекота.

Неблагоприятните обстоятелства ще причинят трудности. Ретрограден Меркурий ще направи квадратура с Марс на 8 юли и ще ви направи прибързани и склонни да поемате излишни рискове. Слънцето ще образува опозиции с Юпитер, Плутон и Сатурн между 14 и 21 юли. Ще има конфликт на интереси във взаимоотношенията и трудности.


В работата не всичко ще върви според вашия план и проект сега, защото ще има възможни пречки и закъснения. Ситуацията на работното място може да излезе извън контрол в средата на месеца и да доведе до разногласия с колегите поради неравномерното разпределение на работата. Ще правите това, което се изисква от вас рутинно и без много усърдие и ентусиазъм. Само ако се занимавате изключително с творчески тип работа, можете да бъдете доволни от резултатите, които ще постигнете. Имате много творчески потенциал и използването му в работата може да доведе до ползотворни резултати. Когато Меркурий тръгне директно след 12 юли, това ще ви позволи да преодолеете недоразуменията, които сте имали преди. Финансовата ситуация ще бъде стабилна като цяло.

През юли ще бъдете по-чувствителни към стреса. Ще имате чувствителен стомах. Не злоупотребявайте със сол и люти подправки. Възможни са понякога главоболие, особено когато времето рязко се променя. Контролирайте кръвното си налягане и избягвайте прекомерното физическо натоварване. Правете ежедневни физически упражнения и релаксация. Бъдете внимателни през юли, възможни са нараняванията на ръцете или краката по време на падане.


През юли тези, които имат връзка ще се радват на романтична и приятна комуникация с партньора си. Последната седмица на месеца ще бъде истинско освежаване на връзката/брака ви, защото ще имате романтично пътуване, на което ще се насладите.

Имате зелена светлина да флиртувате с този/тази, когото/която харесвате. Ще го/я спечелите. За свободните Риби има вероятност да получите предложение за любов, но не е сигурно, че ще ви хареса.


Слънцето ще влезе във вашия 5-ти дом на романтиката, блясъка и флирта, превръщайки ви в истинска съблазън. Ще привличате вниманието, където и да отидете. В края на месеца са възможни нови запознанства, когато започва много по-добър емоционален период за вас, който обещава новости и промени.