Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, стара любов отново влиза в живота ви през ноември

Козирог – Слънцето ще направи тригон с Нептун на 6 ноември и ще ви улесни в сътрудничеството. На работното място сте организирани и изобретателни, лесно се адаптирате към обстоятелствата. Венера ще направи тригон с Марс на 9 ноември и ще ви позволи да постигнете напредък в делата, които са били в застой дълго време. Успехи се очакват в сферата на съдебната власт, консултирането, както и в областта на комуникациите, трафика, ИК сектор, козметичните услуги и търговското посредничество. Марс ви дава крила и укрепва вашето самоуважение. Избягвайте участие в незаконни бизнес начинания и печелене на средства извън законните начини, защото това може да ви навреди.

Бъдете предпазливи, защото вашите успехи могат да предизвикат завист, така че е възможно някой да се опита да ви компрометира или да започне да работи зад гърба ви. Вашето здраве ще бъде стабилно през първата половина на ноември. Би било добре да прекарвате повече време на чист въздух. Един или два уикенда в планината ще повлияят положително на вашето здраве като цяло. През втората половина на месеца, здравето ви ще бъде по-чувствително. Ако класическата медицина не помогне, опитайте чрез алтернативни лечения. Уязвими са ставите на долните крайници.

Бъдете готови за компромиси, за да поддържате хармония и да правите добро впечатление на всички. Първата половина на ноември ви носи повече радост и приятни моменти с любимия човек. Ще почувствате нуждата да прекарвате повече време заедно и да създавате общи цели, да споделяте забавленията. Ще се подобри комуникацията, ще се разбирате добре и ще можете да постигнете споразумение за важните неща. През втората десетдневка ще се появят преходни разногласия, които ще изискват внимателен подход и искреност. Избягвайте да пренебрегвате нуждите и желанията на партньора си.

Възможностите за започване на сериозна връзка не са благоприятни през ноември. Може да срещнете някой, който да ви привлича, но не е това, което търсите. Някои ще бъдат готови да влязат в тайна връзка или с човек, който е разведен, или с такъв, който скоро е прекъснал взаимоотношения. Въпреки че това противоречи на моралните ви принципи, на тази силна страст ще ви е трудно да се съпротивлявате!

Водолей – Слънцето, което преминава през вашия сектор на работата и кариерата, ще направи тригон с Нептун на 6 ноември. Уран ще се завърне в Овен, което ще доведе до неочаквани трудности в преговорите и организацията на делата ви, трябва да бъдете по-гъвкави. Отначало ще имате впечатлението, че нещата около вас са извън контрол и че не можете да ги повлияете по никакъв начин. Юпитер, когато влезе в знака Стрелец, ще ви донесе разширение на деловите и бизнес контактите. Благоприятно е за сътрудничество.

Ще постигнете неочакван успех в организацията и преговорите, както и в дейностите, свързани с търговията и информацията. Пред вас е благоприятен период за професионално утвърждаване, но и за нови проекти и нови работни места. Не е необходимо да се задълбочават взаимоотношенията с определени сътрудници или да се влиза в конкурентни отношения. Безработните ще имат най-голям шанс да получат работа на места, където да демонстрират своите лидерски умения и където е важно да покажат лично отношение.

Трябва да ви е ясно, че авантюрите носят само моментна радост и много усложнения след това. През ноември здравето ви ще бъде като цяло добро и стабилно, но не го поставяйте на последно място. Възможни проблеми в областта на урогениталния тракт, ако сте невнимателни и не се обличате по-топло. Ще бъдете чувствителни към стреса. Възможни хранителни проблеми и тенденция към наддаване на тегло.

Опитвате се да балансирате равновесието между мислите и чувствата си. Тригонът на Слънцето с Нептун в началото на ноември ще ви даде по-добро усещане за нуждите на близкия човек и ще ви подтиква да осигурите подкрепа и разбиране. Малко разногласия могат да се появят неочаквано заради дребни неща. Втората половина на месеца ще ви донесе нови приятели. Ще бъдете по-отворени към разходки, забавления и ще предприемате повече инициативи. Месецът е подходящ за романтични срещи. Отначало ще бъдете неуверени и няма да намерите правилния подход към човека, който харесвате. От средата на ноември ще станете по-освободени и ще можете да привличате вниманието към себе си по-лесно.

Риби – Бъдете подготвени за бурните промени. Новолунието в началото на ноември ви насърчава да разширявате аспектите на живота си и да изпробвате нещо ново - пътуване, изучаване на нов език, допълнително обучение ...На 6 ноември Слънцето ще направи тригон с Нептун в знака ви. Вие ще се покажете в най-добрата си светлина на вашето работно място и можете да спечелите похвали и награди. Бъдете внимателни, когато боравите с пари.

Юпитер ще влезе в знака на Стрелец на 8 ноември, което ще ви донесе нови възможности за професионална специализация и реализация. Скоро можете да очаквате промени в работата и статута. Ще получите подкрепа от човек на по-висока позиция за реализирането на една от вашите идеи. На 11 ноември Слънцето ще направи секстил с Плутон, което ще подобри подкрепата и сътрудничеството при дългосрочни проекти. Това ще ви помогне да преодолеете финансовите бариери и трудности. Марс ще ви отведе в състояние да поемете водеща роля, която ще изисква от вас да бъдете по-взискателни и по-строги в отношенията с подчинените си и колегите си, но това не е в съответствие с вашия характер.

Меркурий ще стане ретрограден на 17 ноември, което ще доведе до забавяне на обмена на информация. Този период няма да е удобен за бизнес пътувания и нови договори. Мнозина ще стигнат до нервно изтощение, особено ако се пренебрегва здравето. Намерете си дейност, която може да обогати живота ви и да ви служи като "изпускателен клапан". Проверете кръвната картина. Грижете се за вашата диета, избягвайте стресови ситуации.

Първата половина на ноември ще има хармония в личните отношения. Ще планирате общи цели, планове, комуникацията ви ще бъде на необходимото ниво. Втората половина на месеца Меркурий, който управлява вашето поле на любовта и партньорството, ще започне да се движи обратно и ще ви създаде неприятности. Това ще доведе до несъгласие относно общите цели, недоразумения и конфликтни ситуации. Партньорът ви ще се почувства пренебрегнат. Избягвайте кавгите. Бъдете достатъчно търпеливи и мъдри. Опитвате се да разрешите вътрешните си дилеми и съмнения, но чувствате емоционална несигурност.

Нобвързаните ще правите опити постоянно да привличате вниманието на човека, който харесвате. Вашите усилия могат да пропаднат, което ще ви разочарова. Няма нужда да си поставяте високи цели, защото звездите не са на ваша страна точно сега. Ако търсите сериозни, стабилни връзки и хармонични взаимоотношения, изчакайте по-добри аспекти. В средата на ноември някои ще подновят контактите с човек, с когото преди са имали любовно приключение. Ще бъдат готови да опитат отново, защото са разбрали къде са направили грешки в миналото.