Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, внимавайте с парите през юни

Продължаваме с последните три знака от зодиака и техния хороскоп за месец юни >>

Козирог – През този месец ветровете са благоприятни за вас. Ако търсите работа или очаквате да решите професионален проблем, Новолунието на 3-и ще ви помогне да получите всичко, каквото желаете. Може да сте поели твърде много отговорности и задължения, които сега ви обременяват и трябва да се освободите от някои от тях, така че вашето здраве да не пострада. Време е да намерите време за себе си, да се обградите с положителни хора и да се държите далеч от напрежението. Ще можете да видите нещата от нова гледна точка, спрямо вашите потребности. Сатурн ще изисква жертви от вас, но по-важен е Марс, който е в опозиция и ще краде от енергията ви, ще ви кара да се нервирате често и да се преизпълвате с умора. Не злоупотребявайте с алкохол и мазни храни, защото може да имате проблем с черният дроб. В работата трябва да спазвате перфектния баланс между търпение и амбиция. Това е много важно, защото може да се наложи да направите крачка назад, преди да можете да продължите напред. Вие добре знаете как да постигнете своите цели. През юни някои от вас могат да имат идея как да променят нещо в живота си, но не всеки представител на знака може да вземе окончателно решение за това. За да направите този месец по-успешен, просто трябва да приемете несериозността на хората около вас, да се приспособите към ритъма и да гледате на живота по-леко. Въпреки трудностите и изпитанията, ако погледнете откъм слънчевата страна на нещата, този месец ще го запомните с красиви моменти. Любовният живот ще ви отвори нови хоризонти и блестящи възможности. Бъдете по-отворени и свободни да общувате. Научете се да възприемате гледната точка на другите. Не се страхувайте да излезете от рутината и да отворите сърцето си за нови възможности и тогава късметът ще бъде на ваша страна.

Водолей – Първите дни на юни ще ви доведат до стресови ситуации, възможно е влошаване на физическото ви състояние и намаляване на социалната активност. По това време трябва да се откажете от скъпите покупки, те ще имат отрицателно въздействие върху бюджета ви и няма да доведат до желаните ползи. Възможни са проблеми на работното място, у дома и в романтичната сфера. Не се изключва да влезете в открита конфронтация с някого, инициативите ще водят до нежелани последствия. Звездите настоятелно препоръчват да не търсите помощ от трети страни през този десетдневен период. Ако имате висящи въпроси, сега трябва да се справите с тях за постоянно. Ако се притеснявате за нещо, което е важно за вас, ще имате възможност да намерите изход. Пълнолунието на 17-и ще повиши вашата креативност и желанието ви да стартирате нови проекти. Енергиите на планетите ви правят горди и уверени, сега ще имате желание да докажете себе си. Като цяло юни обещава грандиозен порив на свеж вятър в личните ви отношения. Със Слънцето в Близнаци до 21-ви ще можете да откриете много нови възможности за себе си чрез срещи, контакти, комуникация. Може да намерите много хора, които споделят вашите виждания за живота. Възползвайте се от добрите аспекти, които ще получите от Венера, която от 9 юни влиза във вашия дом на любовта и творчеството. Нейната енергия ще ви помогне да бъдете по-привлекателни, съблазнителни, чувствени. Слънцето, което управлява вашето поле на любовта, ще образува квадратура с Нептун на 9-ти и опозиция с Юпитер на 10-ти, което ще донесе разногласия с партньора ви по общите финансови въпроси и планове. Избягвайте да бъдете неискрени и нечестни, тъй като това може сериозно да застраши вашия брак или емоционална връзка. Ако стигнете до несъгласие с любимия човек по важни въпроси, бъдете подготвени за компромис. Третата десетдневка на юни ще ви донесе подобрение, тъй като ще имате идеи как да решите или поне да облекчите тези проблеми, които причиняват най-голямо напрежение. Ако търсите партньор, ще срещнете хора, с които ще споделите много интересни преживявания.

Риби – Началото на юни може да внесе внезапни сътресения в мирния поток от живота ви. Вашите планове в творческата област ще бъдат трудни, защото нямате необходимата подкрепа и отново ще трябва да разчитате повече на интуицията си, отколкото на разума и логиката. Бъдете внимателни при работата с пари. В средата на месеца се очакват интересни срещи и ярки емоции, приятни изненади, хармония в семейните и любовните взаимоотношения. Това е чудесно време за кратки пътувания. Благоприятно време за комуникация, духовен растеж и творчески търсения, но все пак ще трябва да изчакате малко с изпълнението на Наполеоновите планове. Творческият потенциал ще се увеличи. Ще трябва да обърнете внимание на прекомерното желание за независимост, което би могло да създаде сериозни последствия в любовния ви живот. Юпитер ще ви помага, като ви предоставя добри шансове. Марс остава във водния знак Рак през целия месец, което го прави полезен, така че мощните му сили ще ви достигнат. Ще ви направи по-смели, готови да поемете рискове и приключенски настроени. Ще чувствате нуждата да започнете нещо ново. Венера прави тригон с Плутон в началото на юни и ви позволява да подобрите отношенията си. През третата десетдневка избягвайте рискованите действия. Опозицията, която Слънцето ще направи с Юпитер на 10 юни, може да донесе разногласия с партньора ви относно общите ви цели. Ще бъдете емоционално нестабилни и няма да сте склонни към компромиси. Това би могло да доведе до раздори между вас и любимия човек. Опитайте се да намерите начин за разрешаване на разногласията. Ще бъдете претоварени със задълженията си. За да избегнете допълнителни усложнения в емоционална връзка, намерете начин да бъдете поне през един уикенд близо до партньора си. Най-добре би било да пътувате някъде заедно, където ще имате повече време един за друг. Вашето здраве ще бъде чувствително и променливо. Възможни са хормонални дисбаланси и алергични реакции. Контролирайте по-често кръвното налягане, тъй като то ще варира, особено когато настъпят резки промени във времето.

Четете още: Везните засияват с магнетичен блясък през юни. Нова любов очаква Скорпионите