Рицарството е в кръвта им: Само 5 зодии влизат в тази класация. Кои са те?

Представителите на някои от знаците на Зодиака се отличават с особено благородство, щедрост и справедливост. Те са истински войни и надеждни защитници за своите близки. Ако в обкръжението ви има такива хора – на вас ви е провървяло изключително много. Ето кои са най-благородните съзвездия:

Телец
За маниерите на Телците могат да се разказват легенди. Изострено чувство за справедливост и прецизно внимание към дребните детайли ги правят истински герои на нашето съвремие.
Величествени, благородни и възпитани Телецът в съвременния материалистичен свят често се чувстват крайно некомфортно.

Риби
Романтични, галантни и мечтателни Рибите поразяват със своите благородни помисли всички околни. Именно те са, които протягат винаги ръка на потъващите, дори ако това е заклетият им враг. Ще дадат милостиня на страдащите дори, когато те самите едва връзват двата края. Ще се застъпят за беззащитните дори когато те са няколко пъти по-силни от него. И мъжете, и жените под този знак притежават силна емпатия и мощна съзидателна енергия.

Козирог
Благородството на Козирог се усеща от километри. Целеустремени, справедливи и уверени в себе си те имат идеални маниери. Рядко повишават тон, винаги внимателно слушат събеседника и никога не отказват помощ на нуждаещ се. Достойната и непристъпната дама Козирог в повечето случаи е образец на добродетели и най-добрата пазителка на домашното огнище. А величественият и смел мъж Козирог е идеалът за съпруг на дамите.

Стрелец
По характер Стрелците до старостта си остават деца. Те са крайно праволинейни и справедливи. Представителите на това съзвездие не обичат и не умеят да лъжат. Винаги застават на страната на истината. Стрелецът е надежден и предан приятел. Той е смел, добросърдечен и състрадателен към околните.

Овен
Това са смели, благородни и искрени хора. Овните са наивни като деца. В същото време представителите на този знак са много смели – те няма да се скрият от проблемите зад гърба на близките си, а безстрашно ще се изправят лице в лице. Може да се каже, че Овен пробива препятствията в живота с главата си – той винаги върви с рогата напред. Тези деца на Марс са надарени с изострено чувство за справедливост. Те са много добри и винаги готови на помогнат на слабия. Обичат да покровителстват другите хора.

Четете още: Как изневеряват жените според зодията