Автор
Woman.bg

Родените на 11-и: водачи, новатори и филантропи

Луната расте (до 15 август).
Ако съберете числата на деня 11 и месеца 8, се получава число на Постижението, което определя основните жизнени изпитания за носителя му, в случая кармичното 19 (11+8=19). Същото число на Постижението може да има всеки, чиито сбор от датата и месеца е 19, например 10.09.; 09.10. ; 08.11. и т.н.

Като число на Постижението кармичното 19 сочи непрекъсната работа за уравновесяване на мъжката (1) и женската (9) енергия. Например един ден вие сте Майка Тереза – любещ, състрадателен, филантроп. На следващия ден може да сте като Чингис хан – направо режете глави!


А друг ден успявате да балансирате двете части от себе си. 19 носи болка и страдание (особено през първите двайсет години от живота), които могат да направят човека състрадателен и със силно усещане за себе си.


Има склонност да спори с авторитетни фигури. Най-добре днес се опитайте да се придържате към положителните черти на това кармично число, а именно ориентиран към себе си, водач, носител на парадигма, новатор, усърден, енергичен, уравновесен, следва вътрешно напътствие, инициатор, в мир със себе си и така ще се в авангарда на числото 10/1, до което се редуцира 19.


Автор: Sunny Lambroso