Автор
Woman.bg

Родените на 14 август са надеждни личности и добри лидери

Луната расте (до 15 август).

Ако съберете числата на деня 14/5 и месеца 8, се получава число на Постижението, което определя основните жизнени изпитания за носителя му, в случая кармичното 13. Същото число на Постижението може да има всеки, чийто сбор от датата и месеца е 13, например 05.08.; 10.03.; 03.10. ; 07.06.; 06.07. и т.н.



Кармичното число на Постижението 13 показва мързел в минал живот; човекът не се е включвал, а е оставял другите да вършат повече работа. То също така сочи сдържаност и потайност при преминаване от минало към бъдеще.

Налице е затруднение, ако не и отказ, да се приемат съвети от другите. Числото 13 се свързва също с усещане за неадекватност (3) и ниска самооценка (1), поради което хората може да бъдат склонни към протакане или прекомерно твърди в убежденията си.

Като знаете отрицателните възможности за днешния ден, то се придържайте към положителните черти на това Постижение, при което иновативното 1 и числото на въображението 3 прави хората способни да претворяват мечтите в дела. Те са организирани, архитекти, строители, систематични, логични, надеждни, практични, с дарба за управление, способни са изцяло да се посветят на дадена задача, мислители, може да се разчита на тях.

Автор: Sunny Lambroso