Автор
Woman.bg

Родените на 16-и са умни, уравновесени и изобретателни

Луната намалява (до 30 август).

Пребройте всички букви в трите си имена, редуцирайте до едноцифрено число и ще откриете вашето число на Предизвикателството - това са повтарящите се изпитания, които ви пречат да постигнете успех. Днешната дата 16 се редуцира до 7, но това може да е и всяко друго число, което се редуцира до 7 – 25, 34, 43 и т.н.



Хората с Предизвикателство 7 са уравновесени, те са умни и изобретателни. Вероятно ексцентрични, те могат да са очарователни събеседници. Ако по природа са много интелигентни и умни, Предизвикателство 7 може да значи, че са прекалено сериозни или се страхуват да не ги уличат в грешки.

Предизвикателство 7 може да се проявява пасивно, да води до изолация и тогава то разкрива липса на внимание към подробностите и проблем с довеждането на работата докрай, а индивидите могат да станат още по-неуверени. Ако се проявява агресивно, Предизвикателство 7 прави хората мрачни, саркастични или перфекционисти.

Когато името има 16 букви (Кармично Предизвикателство 16), то е възможно такива хора да са били изоставени или пренебрегнати в някой минал живот. Възможно е да претърпят и много загуби през този си живот (особено несподелена любов). Патологичното недоверие, свръхчувствителността, ревността или потайността могат да повлияят отрицателно на характера в този случай.

А днешният 16/7 ви призовава да сте особено внимателни към отрицателните черти на това кармично число, както и на неговия едноцифрен вариант – 7.

Автор: Sunny Lambroso

Четете още: Раци, през август внимавайте с парите