Автор
Woman.bg

Родените на 17-и са честни, продуктивни и постоянни

Луната намалява (до 30 август).
Пребройте всички букви в трите си имена, редуцирайте до едноцифрено число и ще откриете вашето число на Предизвикателството или това са повтарящите се изпитания, които ви пречат да постигнете успех. Днешната дата 17 се редуцира до 8, но това може да е и всяко друго число, което се редуцира до 8 – 26, 35, 53 и т.н.


Предизвикателство 8 предвижда огромна сила и потенциал за постигане на успех. По принцип това предизвикателство учи хората да бъдат честни, продуктивни, постоянни и да реализират своя потенциал. Агресивната му страна предвижда контрол, настъпателност и стремеж към господство. Тези хора трябва да се научат как да се разбират с другите, а в преследването на целите си те могат да пренебрегнат чувствата и нуждите на околните.


Възможно е да се концентрират прекалено много върху материалните придобивки и обществения статус и да не обръщат внимание на простите неща от живота. Склонни са по-скоро към консерватизъм, а в по-късния си живот те могат да имат много сериозни финансови или служебни проблеми поради твърдоглавието си и липсата на правилно планиране. Ако се проявява пасивно, 8 предвижда слабост, колебливост и съмнение в себе си. Възможно е трудно да изразяват гнева си.


Днес е най-важно да се опитате да се придържате към уравновесеното положение на Предизвикателство 8, което предвижда силно чувство за отговорност. Не бъдете от хората, които искат да бъдат винаги прави и обичат да откриват факти в подкрепа на мненията си, въпреки че днес може да проявите отлични умения да откривате слабите места на другите. Не бъдете надменни към другите, за да не проявите жестокостта, присъща понякога на 8.

Автор: Sunny Lambroso