Автор
Woman.bg

Родените на 18-и са открити, честни и обичливи

Пребройте всички букви в трите си имена, редуцирайте до едноцифрено число и ще откриете вашето число на Предизвикателството или това са повтарящите се изпитания, които ви пречат да постигнете успех. Днешната дата 18 се редуцира до 9, но това може да е и всяко друго число, което се редуцира до 9 – 27, 36, 45, 54 и т.н.



Вероятно най-големият проблем и в същото време дарбата, предвидени от това предизвикателство, са гъвкавостта и великодушието, понякога доведени до крайност. Тези хора обикновено не знаят какво ще правят днес, но се концентрират върху потребностите, които светът ще изпитва след десет години. Те притежават цялостната представа, но им липсва око за подробностите.
Хората с Предизвикателство 9 са невероятно открити, честни, обичливи и разговорливи, но могат да са и затворени, апатични, непроницаеми и отчуждени.

Те се учат как да откриват възможности в най-тежки ситуации и доброто във всички хора, макар че агресивната страна на Предизвикателство 9 може да означава фанатични позиции или обидчивост. Склонни са да бъдат или винаги "за", или винаги "против". Оказват мощно влияние на околните. Ако са в лошо настроение, всеки, който е наблизо, се чувства смразен. Когато Предизвикателство 9 се проявява пасивно, хората могат да са много непостоянни, депресирани или мрачни.

За тях е важно да развиват толерантността си към разнообразни типове поведение или житейски ценности. Ще се срещнат с обстоятелства, които да ги научат как да се освобождават от материалните си желания. Днес определено не вегетирайте пред телевизора, а насочете усилията си към по-плодотворни дейности.

Със сигурност трябва да се предпазите от употреба на алкохол или наркотици, въпреки че голямата емоционалност и впечатлителност на 9 ще ви предразполага към подобни прояви.

Автор: Sunny Lambroso