Автор
Woman.bg

Родените на 18-и: властни по природа, но добри приятели

Луната намалява (до 1 август), Меркурий е ретрограден (до 1 август).

Рожденото число 18 обича да общува с амбициозни и духовно еднакви с неговата нагласа хора. Това е така, защото амбицията е движеща сила за 18 и ако тя липсва, то такъв човек е слаб за него.

Със своята противоречива същност 18 от една страна се опитва да се дистанцира от такива хора, а от друга - чувствителната и състрадателна природа на 9/18 го кара да се стреми към тях и да им помага. Ето защо, макар и властно по природа, 18/9 е добър приятел.

Днес денят е белязан и с две 7 (18/9+7=16/7), при което състрадателната, отзивчива и чувствителна същност на 18/9 ще бъде насочена към любовта, при това не само към близките и любими хора, а в глобален мащаб към човечеството, света, природата, планетата, Космоса. Защото 9 не е в състояние да се ограничава в малки мащаби, то мисли, действа и чувства глобално, мащабно, планетарно и космично.

Но не забравяйте, че именно двете космични числа 7 са тези, които днес парадоксално ще ви приземяват, за да не залитате в материалното 9/18, което в нумерологията е материалният Бог, а в духовното 9/27, което пък отговаря на Създателя и Твореца.

Автор: Suny Lambroso