Автор
Woman.bg

Родените на 22-и - изявени лидери и ясновидци

Луната намалява (до 1 август), Меркурий е ретрограден (до 1 август).

Ключовите думи към царското 22 са изграждане, виждане на общата картина, знае как да планира и изпълни големи проекти, иска да тласне световното съзнание напред – особено за жените, изключителни умения за демонстрация, хуманист.

В най-общи линии 22 означава майстор строител, творец, ясновидец. Символизира принципа на прилагането на висше съзнание към практически проблеми. Носителят му предизвиква промени в материалния жизнен стандарт, които обхващат големи райони или групи от хора.

Естественото умение за изключително компетентно планиране и ръководство се подсилва от двуцифреното число, тъй като човекът работи с вдъхновение от по-висш източник. Неговата енергия е целеустремена, мощна и неизтощима.

Като всички числа и 22 е надарено с положителни и отрицателни черти. Положителните качества включват глобални черти, като проводник на всеобщия космически закон, хармония със света, хората, явленията и природата, сила, практичен идеализъм, наличие на мащабна посока и цел, материализация на идеите, учител, господар, строител. Но на тези позитивни качества могат да се противопоставят отрицателни качества, като изключителен материализъм и желание за бързо забогатяване, празни приказки, комплекс за малоценност, чувство за „жертва“ на съдбата, безразличие. Точно тези, а най-вече разрушителната сила на 22 – злоба, престъпност – могат да му попречат да осъществи царската си глобална мисия.

А когато на хоризонта се съберат не едно, а две царски числа (22/4+7=11), то нещата се сгъстяват и денят предвещава високи вибрации, силна емоционална чувствителност, лесна обидчивост, придирчивост, хиперактивност или другата крайност – мързел, протакане, много мислене (11) и малко действия(22) или обратното - прекалена активност (22), придружена от не достатъчно обмислени действия.

Така че се съсредоточете върху планираните действия и обосновка на предприетите усилия, за да ви спори денят и работата.

Автор: Suny Lambroso