Луната намалява (до 3 юни).

Ако Рожденото ви число е 28/10/1, независимо от месеца, то за него са характерни качества като нежност, покорство, привлекателност, магнетизъм, но и енергия, инициатива и господство в дома. Освен всичко това, за 28 са характерни още романтичност, ум, сексапил, страст, чувственост и лидерство, а това го прави интересна и интелигентна личност с богато въображение и творческа нагласа. Към всичко това се прибавя и вярност, искреност, способност на дълбоки чувства.

28 винаги успява да постигне своето с нежност и убедителност, като не се налага грубо. Физическата близост за 28 е толкова важна, колкото и емоционалното удовлетворение, затова и физическите, и духовните изисквания към партньора са високи.

Днес заложете на любовта 6 (28/10/1+5=6), за да постигнете своето, да успеете. Не проявявайте грубост, властност, а заложете на такта и дипломатичността, като максимално използвате чара и магнетизма си. Резултатът ще е многопластов – ще спечелите симпатиите и любовта на тези, от които зависи вашето щастие или успех, като ще изкачите още едно стъпало към това, което искате.

Автор: Sunny Lambroso