Луната расте (до 15 август).

Българската православна църква днес отбелязва Преображение Господне, свързано с преобразяването на Христос в божествен образ. Денят е свързан и с промяната във времето, усеща се идването на есента, а земята се отрупва с плодове.

Най-характерната емоция на Рождено число 6, независимо от месеца, е свързана с пълната гама на чувствата. Това число е романтично и неговият представител е идеалист в любовта. Емоциите и сексуалните желания са балансирани. За 6 не са чужди както любовта със сърцето, така физическата любов. 6 може да е горещ любовник, в състояние е да се ангажира емоционално и физически, защото любовта при него се ражда както в ума, така и в тялото. Това число е едно от най-привлекателните за противоположния пол с красота и сексапил, като не само то самото често е красиво, но и обича да се наслаждава и да създава красотата около себе си.



6 трудно ще измами очакванията ви, защото е искрено в чувствата си и притежава решителност и твърдост в постигане на целите си. Макар и идеалист и романтик, това число е и практично, умее да се труди упорито. 6 е едно от най-добрите, разностранни и балансирани числа, често е надарено с почти всички черти на човешкия темперамент: идеализъм и практичност, романтичност и искреност, привлекателност и вярност.



С такива качества на 6 посветете днешния ден на любовта и дома, на заздравяване на семейните връзки и задълбочаване на обвързването, като дори може да предложите брак или да се ангажирате със сериозна връзка, която със сигурност е в състояние да продължи дълго и да е успешна. Все пак не сте напълно застраховани от провали, затова не се поддавайте на предизвикателствата на 14/5 (6+8=14/5), което може да ви подкани към земни изкушения, изневери, секс, храна, алкохол. Бъдете умерени и разумни във всичко.

Автор: Sunny Lambroso