Автор
Woman.bg

С коя зодия може да имате най-хармонична връзка?

Как да разберем дали с партньора, с когото сме в момента, ще имаме дълга и хармонична връзка? Зодиакалните знаци могат да ни дадат отговор на този въпрос. Някои хора напълно отговарят на описанието на зодията си, други, разбира се, не толкова. В живота противоположностите често се привличат доста силно, така че е добре да познаваме зодиите, които са "противоположни" на нашата, за да сме наясно с кого си имаме работа.


Гордият Овен, който уважава предимно собствените си интереси, се чувства добре в компанията на Везните. Везните се отдават на общите интереси във връзката и не им пречи да мислят както за себе си, така и за партньора си.

Телецът и Скорпионът също могат да създадат хармонична връзка. Телецът се фокусира върху физическата стабилност, а Скорпионът върху емоционалната. И двамата ценят сигурността.

Близнаците ще са щастливи, ако открият партньор Стрелец. Близнаците прекарват живота си в търсене на знания, а Стрелецът: на мъдростта. Двойката успешно ще може да утоли жаждата за знания.
Връзката между Рак и Козирог също ще е успешна. Ракът е емоционален, а Козирогът държи на физическото развитие. Между тях винаги има физическо привличане, което по-късно достига до емоционално равнище.


Лъвът, който държи на персоналните ценности, ще открие щастието в лицето на Водолей. Водолеите са пазители на общите ценности.
Девата е готова на физически саможертви в името на човека, който обича. Риби пък се отдават на емоционална саможертва.