Кой може да запали пожар в душата ви и да ви накара да горите от страст? Прочетете и ще разберете с кой представител от зодиака ви очаква незабравима нощ. Коя е най-подходящата ви креватна половинка според зодията:

Овен и Везни

Овенът държи на страстта и за тях е много важно сексът да бъде наистина горещ и раздвижен. Стандартните мързеливи пози не са му по вкуса. Най-подходящият партньор за него са Везните. Само те могат да се справят с огнената му душа и да покорят звяра в него. Тези двама представители от зодиака се допълват перфектно в леглото и могат да откликнат перфектно на сексуалните нужда на другия.



Близнаци и Стрелец

Съберете приключенците на зодиака и ги заключете в една стая. Бъдете сигурни, че там ще стане забавно и горещо. Те са перфектната двойка в спалнята, защото винаги са готови за нещо ново и откачено.

Телец и Скорпион

Телецът и Скорпионът са готови на всичко и да изчакат, колкото е необходимо, ако знаят, че ги очаква вкусно ядене или хубав секс. Химията между тях е толкова силно, че могат да не излязат от спалнята с дни и бъдете сигурни, че половият акт е като по филмите. Много страстни моменти, красиво бельо и интересни, дори трудно изпълними, пози.



Рак и Козирог

Правилото тук е: противоположностите се привличат. Ракът е замечтан, спокоен, емоционален, а Козирогът е практичен и здраво стъпил на земята. Рогатият представител на зодиака е всичко, от което се нуждае нежната рачешка душа, най-вече в леглото. И двете зодии виждат чудесно противоположностите помежду си и това най-много ги влече един към друг.

Лъв и Водолей

Лъвът не се примирява с нищо по-малко от най-доброто. Той има нужда човекът, с който споделят леглото си, да ги привлича не само физически, но и с интелекта си. Тези две зодии постигат отлично разбирателство, тъй като Водолеят може да отключи пълния си потенциал, а Лъвът се чувства изключително заинтригуван. Водолеят е този, който включва нови и пикантни идеи в леглото.

Дева и Риби

Интересна комбинация нали? Емоционалните и разсеяни Риби, които сякаш се реят във въздуха и Девата, която е здраво стъпила на земята и обожава практичността. Само че те имат едно общо качество – оценяват доброто чувство за хумор. Рибите знаят точно как да се наместят удобно под кожата на Девата и да задоволят всички нейни скрити желания. От друга страна Рибите са заинтригувани как успяват да изкарат една тайна страна на своя партньор.

Четете още: Годината на Юпитер е тук! Самотните намират любовта