Автор
Десислава Недева

Седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Тази седмица ще мине под влиянието на Новолунието, което ще се случи във вторник, 26-ти ноември, точно в 17:06 часа. Време е да разширим хоризонтите пред нас, мисленето си, да се опознаем на едно ново ниво, да разберем повече за себе си и за света около нас. В същия този ден Венера ще навлезе в съзвездието Козирог, което ще внесе щипка прагматизъм в чувствата ни и ще ни свърже с влиятелни личности, които ще заемат важно място в нашия живот. На 27-ми ноември Нептун отново тръгва директен и вече на всички ще ни бъде по-лесно да различим мечтите от реалността и ще осъзнаем, че за да осъществим целите си, не трябва просто да визуализираме бъдещето и да пеем мантри, а да работим здраво в тази посока.

Нека сега бъдем по-конкретни в прогнозите и обърнем внимание на всеки един знак от зодиака и любовните изненади, които го очакват през тази седмица.

Овен

Тази седмица ще бъдете изненадващо спокойни и уравновесени в любовните отношения. Типичната за вас тревожност ще бъде изместена от прилив на спокойствие и блажено затишие. И не, това не е затишие пред буря. Звездите са благосклонни към вас и ви изпращат радостни емоции без вие да сте си мръднали и малкия пръст. Където има любов в живота ви, там е истинската наслада. Отдайте й се и си позволете поне веднъж и вие да бъдете пасивната страна в отношенията.



Телец

Усещате повече от всякога своя вроден чар и харизма, а с последното си завоевание, акциите ви направо летят в небесата. Искате да излезете и да покажете на мъжкото съсловие колко съблазнителни можете да бъдете. Не забравяйте обаче и вие да отдавате любов и привързаност, а не просто да изисквате сексуално подчинение. Иначе рискувате да заплетете сериозни интриги, от които няма лесно да излезете. Внимавайте да не нараните чувствата на ваш близък, който считате просто за приятел, а той изпитва дълбоки чувства към вас.

Близнаци

Много благотворни планети ще влияят положително на любовния ви живот, Близнаци. Съвсем нескромно можете да се похвалите, че мечтите ви се превръщат в реалност. Комуникацията с вашия партньор е блестяща, както и чувството на отдаденост и грижа за нуждите на другия. Усещате закрила и любов. Какво повече ви трябва в този живот? Четвъртък е вашият магически ден. Ще изживеете всеки един детайл по израстването си в любовен план и ще разберете как да бъдете в хармония със себе си.



Рак

Тази седмица няма да бъде вашата. Ще искате да имате тайно място в света, където да скриете от всичко лошо, което сякаш ви преследва по петите. Вместо да бягате от реалността, се опитайте да намерите баланса в любовния си живот, като анализирате най - дълбоките си страхове и травми от детството. Тогава вземете решение какви стъпки трябва да предприемете, за да си върнете уюта у дома и топлите отношения с вашия съпруг и деца. Важно е да осъзнаете, че не сте центъра на Вселената и вниманието, което изисквате е прекалено и нереалистично. Тогава проблемите ще изчезнат като с магическа пръчка.

Лъв

Седмицата няма да започне добре в любовен план за Лъвовете. Има голяма вероятност да разберете, че партньорът ви ви лъже или дори ви изневерява под носа. Важно е да решите за себе си дали сте готови да простите, защото прекалено много се обичате или е време да сложите край на връзката си, защото дълго време търпите неприемливото поведение на съпруга си. Същото така може да замислите – давате ли всичко от себе си, за да поддържате огъня във вашата връзка или сте се пуснали по течението?

Дева

Ако искате да имате добри любовни взаимоотношение през тази седмица, ви съветваме да подходите към всеки един разговор с искреност. Лошото е, че самите вие ще се чувствате объркани и няма да знаете какво точно искате от човека до вас, но определено ще искате нещо. Освен това няма да ви бъде лесно да бъдете достатъчно тактични и любезни, за да избегнете нежелани конфликти ситуации. Научете се да сдържате емоциите си, защото едно дребно избухване може да отвори кутията на Пандора у дома.

Везни

Седмицата ще започне обещаващо в любовен план за Везните, но ако не проявите гъвкавост и адаптивност, е твърде вероятно да попаднете в сериозна конфликта ситуация, която ще повлияе доста негативно на настроението ви. Умерено демонстрирайте инатливия си характер и ще успеете да минете между капките. Към края на седмицата ще получите вълнуващо неприлично предложение от човек, който от доста време харесвате. Не се поддавайте на изкушението, защото на по-късен етап горчиво ще съжалявате.



Скорпион

Интензивната емоционалност на Скорпиона ще си вземе отпуска тази седмица. Спокойно се очертава положението на любовния фронт. Но не скучно, а приятно спокойно. Периодът се оказва идеален да помислите в дългосрочен план за връзката си. Накъде искате да продължи тя? Може би мечтаете да се видите в бяла рокля и да се понесете в романтична прегръдка за първия сватбен танц или пък сте прагматик и искате само подпис в общината и изискана вечеря с най-близките хора. Сега е времето да го решите и да запазите дата за най-вълнуващото събитие в живота на една жена.

Стрелец

Венера се намира във вашия знак и то в непосредствена близост с планетата – управител на Стрелец, а именно Юпитер. И това ако не е най-щастливото събитие за изминалата една година? Очаквайте от всичко по много. Небесните тела размахват вълшебната пръчица и превръщат в реалност всички ваши мечти. Затова внимавайте какво си пожелавате. Защото всяко нещо има цена и трябва да сме готови да я платим рано или късно. Сега звездите са благосклонни и виждате света през розови очила, но помислете за следващия месец. Мислете дългосрочно и планирайте разумно. Така няма да си навлечете излишни главоболия.

Козирог

Тази седмица ще се чувствате заредени с мощна енергия, която ще ви помогне в реализирането на дълго отглеждани и подхранвани от вас проекти. Може в момента да ви се струва нереално, но с напредването на седмицата ще виждате как малко по малко нещата се подреждат и придобиват все по-материалистичен оттенък. Резултатите ще бъдат наистина впечатляващи и ще надминат и най-смелите ви очаквания. Вероятно ще ви изскочи примамлива и изгодна оферта за нов дом, за който отдавна си мечтаете. Е, мечтите се сбъдват, колкото и да ви е трудно да го повярвате.



Водолей

Тази седмица носи за Водолеите обърквания, фрустрации и напрегнати ситуации. Целият този коктейл от интензивни емоции може да повлияе негативно на любовните ви отношения и да ви отдалечи един от друг. Към средата на седмицата обаче, ще покажете своята активна и спонтанна страна на характера, която значително ще подобри ситуацията. Необвързаните представители на тази зодия също ще усетят негативния енергиен поток и нашият съвет към тях е да преоценят подхода си към новите запознанства, ако искат да има някакъв успех на любовния фронт.

Риби

Тази седмица ще се чувствате изключително успешни и самоуверени, което ще подейства като магнит за срещуположния пол. Необвързаните ще бъдат преследвани от опашки от ухажори, докато семейните ще покажат една независима и борбена страна от характера си, която ще бъде особено привлекателна за половинките им. Очаквайте и раздвижване в сексуалния живот. Интересни и нетипични за вас креватни гимнастики ще поддържат настроението ви на доста високо ниво. Само не прекалявайте с експериментите, за да не се превърнете в спешен пациент на Пирогов.

Четете още: Венера в съвпад Юпитер: Срещаме истинската любов