Автор
Десислава Недева

Седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Овен

Възможно е да съжалявате за решения, които сте взели в любовния си живот. Ако се чудите по кой път да поемете, може да се върнете към старомодния начин за избор, като направите списък със „за“ и „против“. През тази седмица интуицията ви също ще работи отлично, затова послушайте сърцето си, то със сигурност знае кое е най-доброто за вас в този момент.



Телец

Телец се управлява от планетата Венера, която тази седмица става ретоградна. Възможно е да бъдете малко по-интровертни, да намалите комуникацията и да преоцените приоритетите си в любовта и общуването. За повдигане на настроението и духа, ви съветвам да се поглезите с нещо, което много обичате, но все не намирате време за него или по една или друга причина си го забранявате.

Близнаци

Венера се намира във вашия знак и това определено ще окаже сериозно влияние върху любовния ви живот. Очаквайте събитие, което ще промени начина, по който сте живели до момента. Но не се плашете, едва ли ще бъде с негативен оттенък. Трансформацията е започнала и скоро от какавидата ще излети най-красивата пеперуда, която някога сте виждали.



Рак

Ако ви се струва сякаш досега сте правили само грешни избори в своя живот, през тази седмица ще започне да ви се изяснява истинската причина за провалените ви връзки. Направете дисекция на личния си живот и разберете кой е моделът на поведение, с който грешите всеки път. Намерете причината да се държите по този начин и се опитайте да излекувате травмата. Трудно е, но не е невъзможно, а самото осъзнаване на проблема ще ви помогне много.

Лъв

Приятелските отношения с ваш близък започват да излизат извън контрол и да прескачат допустимата граница. Помислете си наистина ли изпитвате дълбоки чувства към този човек или просто имате нужда от интимност и внимание? Ако само си играете с чувствата на другия, по-добрият вариант е да прекъснете отношенията си, отколкото да му давате погрешни сигнали.

Дева

Цялото ви внимание ще бъде насочено към поведението на вашия партньор, като това може да доведе до някои безобидни караници. Използвайте напрегнатата ситуация, за да изговорите всички неща, които ви дразнят и се опитайте да изгладите нещата навреме. И най-важното, не позволявайте на караницата да помрачи настроението ви, вие сте много повече от своите емоции, запомнете го.



Везни

Нещо ново се опитва да влезе в живота на Везните и промяната определено ще бъде за добро. Самият процес на трансформация обаче може да ги изтощи, но крайният резултат ще си заслужава. Когато липсва духовна или интелектуална връзка между двама души, въпреки физическото привличане в началото, отношенията често приключват на доста ранен етап.

Скорпион

Скорпионите ще трябва да се изправят пред истината дали техният партньор полага същото старание и отдава същото количество енергия като тях. Любовта трябва да бъде захранване еднакво и от двете страни, в противен случай дисбалансът в отношенията застрашава нейното съществуване. Припомнете на своя партньор своите нужди от емоционален, финансов и сексуален характер, защото той може просто да се движи по инерция и едно малко напомняме да промени държанието му към вас.



Стрелец

През следващите няколко дни ще имате известни съмнение относно сериозността на отношенията ви с любимия. Наистина ли сте създадени един за друг щом и двамата не копнеете да се видите пред олтара? От какво толкова ви е страх? Това са само някои от въпросите, които ще препускат през ума ви. Не се притеснявайте излишно, защото в крайна сметка ще установите, че сте най-стабилната двойка, която познавате.

Козирог

Личният ви живот ще стане обект на клюки сред колегите ви и това определено ще ви изкара извън релси. Ако не сте обвързани, всички ще шушукат зад гърба ви за лошия ви нрав. Ако имате ново гадже, интригата ще се върти около неговата личност и произход, на семейните ще им приписват тайни афери. Запазете самообладание, както правите обикновено и ще видите, че всяко чудо е за три дни.



Водолей

За Водолеите правилото, че по време на ретроградна Венера се появява някой бивш на хоризонта, важи с пълна сила. Даже е твърде вероятно да не е само един, а няколко. Някои ще наминат да кажат по едно „здравей“ в социалните мрежи по една или друга причина, но други ще инициират по-близки срещи. Разумът ви казва „не“, но вероятно там някъде има неразрешени проблеми, които чакат своето развитие.

Риби

Тази седмица ще сте силни и напористи, сякаш не сте Риби, а Козирози. Радвате се на завидно самочувствие, енергия и мотивация и няма сила на света, която да ви спре да преследвате обекта на своите желания. Обвързаните ще се решат на важна крачка напред в своите взаимоотношения – съвместен живот, брак, дете, искате нещо ново и вълнуващо, готови сте за него и ще го получите.

Четете още: Сатурн става ретрограден и предизвиква законите на кармата