Автор
Десислава Недева

Седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Овен

Очаква ви седмица в борби за надмощие. Вие сте свикнали да живеете по подобен съревнователен маниер, но сега звездите ще подсилят неговия ефект върху любовния ви живот. Не са изключени и скандали с половинката, които сякаш няма да имат край. Нито един от двама ви няма да отстъпи и напрежението ще ескалира с всеки изминал ден.



Телец

Напоследък имате тенденцията да се държите самонадеяно и арогантно, което може да отблъсне хората, които обичате. Необвързаните едва ли ще имат много предложения за срещи предвид снобското им държание през тази седмица. Да, не отричаме, че сте начетени и високо интелигентни, но не е необходимо да подценявате и унижавате другите със знанията си.

Близнаци

През тази седмица ще изпитвате финансови затруднения във връзката си. Вероятно сте в етап, в който вашият партньор изкарва повече пари от вас и той взима важните решения за разпределението на семейния бюджет, което подсъзнателно ви кара да се чувствате незначителни и безсилни. Вместо да се цупите за глупости, помислете от къде може да намерите допълнителни източници на приходи.



Рак

Седмица за Раците ще бъде всичко друго, но и особено любовна. Усеща се напрежение между вас и вашия партньор, което не може да бъде пренебрегнато. Един от двама ви се държи прекалено надменно и контролиращо и хармонията помежду ви малко по малко се е изпарила. Сложете картите на масата и споделете какво ви тревожи, само тогава ще имате някакви шансове да подобрите положението, в което се намирате в момента.

Лъв

Вие сте от хората, които обичат да се раздават за своите любими, но в един момент тази липса на реципрочност между даване и получаване започва да ви тежи. Вместо да седнете като зрели хора и да поговорите за неравностойните отношения, вие ще обърне тотално другата страна на монетата, което не само, че няма да ви помогне с нищо, но дори ще влоши нещата.



Дева

Хората казват, че в любовта е като на бойното поле и не могат да бъдат по-прави, ако надникнем в романтичния живот на Девите през тази седмица. Независимо дали сте обвързани или не, ви очаква сложен любовен триъгълник, в който волно или неволно ще бъдете замесени. Ако няма дългогодишна връзка, за която да страдате или да се борите, по-добре бързо се оттеглете от ситуацията. Не си заслужава страданието и нервите, които има заложени на тази карта.

Везни

Някой или нещо пречи на връзката ви да се развива успешно и тази седмица това негативно влияние ще започне да се усеща все по-осезаемо. Вероятно става въпрос за близък приятел, роднина или дете от предишен брак. Който и да е той, определено не одобрява настоящия ви партньор и се опитва по всевъзможни начини да саботира бъдещето ви заедно.

Скорпион

Думите ви са като копия, които се забиват в душата на вашия партньор тази седмица. Безкомпромисният ви изказ по принцип много ви помага в бизнеса, но когато става дума за любов, е по-добро да го оставите настрана. Ако сте обвързани от дълго време, опитайте се тези дни да смекчите малко тона и ще усетите забележителни резултати. Необвързаните пък моментално ще видят ефекта върху броя съобщения в социалните мрежи.

Стрелец

Предстои ви една не лека седмица, особено що се касае до финансовите въпроси. Вие сте човекът, който решава кога и как да се харчи, което ви ласкае, но и притеснява. Вашият партньор наистина не го бива в управлението на бюджета, но пък той също има думата като равнопоставен участник във връзката ви. Бъдете по-широко скроени и не си създавайте несъществуващи проблеми.



Козирог

През тази седмица ще искате да демонстрирате на своя любим колко независими и доминиращи личности сте, но се опитайте да не прекалявате с авторитарните си виждания и тяхното налагане, защото ще срещнете жестока съпротива. Бъдете сигурни, че той оценява силния ви характер и борбен дух, но в една връзка всеки трябва да уважава силните и слабите страни на своя партньор, ако иска да поддържа баланса в отношенията.

Водолей

Тази седмица ще обърнете внимание на бариерите, които си поставяте и които ви пречат да бъдете щастливи. Помислете си колко хора по света биват предавани и нараняване от половинките си, но животът продължава и не трябва да се отказваме от любовта. Дайте на живота втори шанс и той ще ви покаже, че хората не са еднакви и когато срещнеш единствения, всичко ще бъде различно и неповторимо като изживяване.



Риби

Очаквайте някой много напорист ваш близък приятел да влезе в ролята на Купидон през следващите седем дни. Да, ще бъде досадно на моменти и ще искате да го изтриете от списъка си с приятели, но бъдете по-толерантни и отворени към предложенията, които ще ви отправи. Нищо не се знае, може пък голямата ви любов да бъде уредена именно от подобни напористи сватовници.

Четете още: Защо е толкова трудно да пренебрегнеш любовта на жена Рак?