Автор
Десислава Недева

Седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Овен

През следващите няколко дни ще установите, че ви е трудно да приемате любовта, която се изсипва към вас и правите всичко по силите си да я разрушите. Вие нямате никакъв проблем с отдаването на любов, но когато трябва да я получите – ето тогава започва истинският апокалипсис в личния ви живот. Време е да поработите над този казус и ако сте достатъчни настоятелно, аз вярвам, че ще успеете.



Телец

Ще ви бъде изключително лесно да споделяте чувствата си с околните. Ако усещате, че започвате да се влюбвате, сега е моментът, в който можете да разкриете най-съкровените си мечти и надежди на обекта на своите желания. Към края на седмицата Венера ще ви подкрепя с топлата си енергия и ще бъдете окрилени, щастливи и удовлетворени от любовния си живот.

Близнаци

Тази седмица ще усетите различията, които имате със своя партньор, както в интелектуален, така и в духовен аспект. Може би любовта досега е замъглявала трезвата ви преценка, но точно сега подобни различия ще започнат малко по малко да ви пречат да се чувствате пълноценни във връзката си. Понякога не любовта е водеща във взаимоотношенията, а начина, по който гледате на себе си и семейството си.



Рак

Ако поделяте помежду си сметките в семейството, то през тази седмица ще забележите, че ви е нужен нов подход във воденето на бюджета или финансово нещата не отиват на добре. В петък Венера величествено ще се настани във вашия знак и ще започнете бавно, но сигурно да усещате плодовете от тази изгодна за вас позиция. Ако сте необвързани, ще излъчвате такъв магнетизъм и сексапил, че представителите на противоположния пол буквално ще бъдат омагьосани от опасния ви чар.

Лъв

Пълнолунието във Водолей, което е противоположно на вашия знак, ще задвижи застоя в любовния ви живот, който ви е толкова удобен, но леко скучен напоследък. Ако се намирате във връзка, която по-скоро ви задушава, отколкото окрилява, сега ще намерите сили да я прекратите. Ако обаче имате до себе си човек, който уважава вашата свобода и независимост, отношенията ви стремглаво ще започнат да се задълбочават, докато преминат на следващото ниво.



Дева

Ако сте обвързани, към края на работната седмица все повече ще започнете да осъзнавате как най-големият ви мотиватор и най-надеждната ви подкрепа в живота, това е човекът до вас. Отделете минута и изкажете своята благодарност. Ако ви е трудно с думи, направете го с мил жест или подарък. Той не е просто ваша упора, той винаги знае кога и с кои хора да ви запознае, за да се отворят пред вас невероятни възможности за личностно и професионално развитие. Ако сте свободни, очаквайте приятна и обещаваща среща с непознат в края на седмицата, която най-вероятно е уредена от ваш близък приятел или роднина.

Везни

От известно време излизате с ново гадже и се опитвате да не се привързвате прекалено много, но тази седмица ще осъзнаете колко много всъщност сте хлътнали по него. Не си падате по краткотрайните връзки, душата ви жадува за нежност, романтика, страстна любов и искрено приятелство. Ако сте необвързани в момента, шансовете да преоткриете някой ваш колега като сродната ви душа са много високи.

Скорпион

Към края на седмицата животът ще ви срещне с тайнствен непознат, който ще бъде много различен от вас, може дори да бъде чужденец или да произтича от друга социална среда и точно това ще ви привлича толкова силно към него. Той идва, за да ви научи на нещо или да ви покаже неподозирани за вас аспекти от света.



Стрелец

Стрелците ще изживеят най-романтичната си и чувствена седмица в своя живот. Ще открият, че имат таен обожател, който е такова секси парче, че в началото ще си помислят, че това, което им се случва, е някоя нелепа шега. Въпреки сюрреалистичния сюжет, те ще се почувстват фатално привлечени от този човек, а връзката им ще бъде съдбовна и разтърсваща.

Козирог

Обвързаните представители на зодия Козирог, ще бъдат спокойни и щастливи в настоящите си връзки. И двамата осъзнавате какви късметлии сте, че животът ви е събрал и ще искате да отпразнувате своята любов. Може най-после да се решите да предприемете важна стъпка напред във вашите взаимоотношения – да сключите брак, да заживеете заедно или да започнете да работите за бебе.



Водолей

Тази седмица ще бъдете по-емоционални и ще жадувате близост със своя партньор, за да си възвърнете своята увереност. За щастие имате до себе си интелигентен и чувствителен човек, който веднага ще откликне на вашите нужди, за да ви подкрепи и обсипе с любов и нежност. Не бихте могли да искате нещо повече от живота в този момент, нали?

Риби

Любовният ви живот процъфтява и се радвате на завидна доза любов, ласки и романтика. В петък Венера преминава в знака Рак, който чудесно аспектира с тригон вашето Слънце в Риби. Чувствате се така, сякаш не можете да откъснете от обятията си своя партньор, а и той няма нищо против на подобна демонстрация на интимност. Отдайте се на страстта и ще видите как ще създадете една нова връзка помежду си, която е по-здрава и истинска от всякога.

Четете още: Пълнолунието е във Водолей, а изненадите нямат край