Автор
Десислава Недева

Седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Овен

Разговорите с вашия любим относно общите ви финанси ще бъдат изключително ползотворни тази седмица. Ще трябва мъдро да решите как да компенсирате загубата на един от източниците ви на парични постъпления. Само не се притеснявайте за бъдещето, а разчитайте на взаимната подкрепа, която си оказвате в трудни времена. Тя е най-ценното богатство, което притежавате.



Телец

Тази седмица ще комуникирате наистина успешно със своите половинки. Сякаш дори на моменти успявате да осъществите телепатичен контакт помежду си. Освен това ще усетите нова искра да запламти в интимен план. Колкото по-нелогични и щури са действията ви, толкова по-секси ще изглеждате в очите на вашите партньори.

Близнаци

Тази седмица няма да ви върви особено в любовта, Близнаци. Обектът на вашите сексуални фантазии упорито продължава да не ви обръща внимание или още по-лошо – директно ви отхвърля. Ако сте обвързани, вероятно започвате да усещате как любовта малко по малко се е изпарила помежду ви и това чувство наистина ви тревожи.



Рак

Човекът до вас ще успее да ви ядоса качествено през следващите няколко дни. Изглежда сърдит и начумерен, а вие нямате абсолютно никаква представа каква е причината за безобразното му поведение. Изгаряте от желание да прекарате романтични мигове заедно у дома или просто да направите един разпускащ уикенд по магазините, но той тотално отказва да ви съдейства.

Лъв

Има голяма вероятност да предприемете радикална промяна в любовния си живот през тази седмица. Тя няма да бъде свързана директно с вашия любим, но ще бъде изцяло в името на общото благо. Започвате нова работа или сменяте местожителството си, което ще създаде известен стрес в живота ви първоначално, но дългосрочното влияние върху вашата връзка е изцяло положително.



Дева

Бъдете готови за неочакван разговор с вашия партньор, в който ще се наложи да вземете важно решение за бъдещето си заедно. Каквото и да става, опитайте се да запазите хладнокръвие и да мислите трезво. Най-важното в случая е да стигнете до консенсус и да направите най-добрия избор, който да ви отведе в правилната посока.

Везни

Тази седмица ще бъде трудно да се предвиди какво точно очакват Везните в любовен аспект. Венера и Уран се намират в опозиция и могат да доведат до внезапни промени, които да обърнат настоящото положение на 180 градуса. Ако сте необвързани, може да срещнете човек, който да действа изключително благотворно върху самочувствието ви. Семейните пък е възможно да преминат през редица финансови трансформации.



Скорпион

В началото на новата седмица ще имате усещането за безнадеждност. Ако се случи така, че да прекратите връзка, не съжалявайте за случилото се. Причината вероятно се крие във факта, че положените основи не са били достатъчно стабилни още от самото начало. И все пак това чувство на отчаяние бързо ще премине и в събота вече ще сте стъпили отново на краката си, готови да се впуснете в нови любовни приключения.

Стрелец

Ако скоро сте влезли в нова връзка и се чудите дали да вложите сърцето и душата си в нея, може тотално да пренаредите ценностната си система през тази седмица. Ще имате усещането, че някой има нужда от вас и това ще ви изпълни с гордост и ще повиши либидото ви. Обвързаните също могат да очакват раздвижване и освежаване на любовния си живот.



Козирог

Тази седмица ще бъде наистина щура по отношение на любовния ви живот, Козирози. Добрата новина е, че поне ще се забавлявате, докато се опитвате да излезете невредими от заплетените ситуации, в които животът ще ви поставя ден след ден. Ако сте необвързани и избягвате упоритото ухажване от ваш обожател от известно време, то точно сега той ще направи нещо, което ще плени сърцето ви завинаги.

Водолей

През следващите няколко дни ще бъдете изправени пред сериозна дилема. Член от семейството ви ще има нужда от вашата помощ и вниманието, което се налага да му обърнете, ще лиши вашият партньор от ласките ви за известен период от време. Връзките изискват компромиси, така че, ако отношенията ви са достатъчно стабилни, ще издържат всички превратности на съдбата.



Риби

Очаква ви една нелека седмица, Риби. Имате лошия навик да не си правите сметка на парите, които харчите и общите спестявания започват бавно да се топят. Това няма да остане незабелязано от партньора ви и ще назрее малък семеен скандал. Необвързаните представители на зодията се чувстват безнадеждно влюбени в човек, който сякаш дори не забелязва тяхното съществуване. В следващите няколко дни обаче ще получат сигнал, че той не само знае много добре кои са , но и изпитва сериозни симпатии към тях.

Четете още: Тези 4 зодии ги очаква голяма промяна през 2021-а