Автор
Десислава Недева

Седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Овен

Необвързаните представители на тази зодия ще имат тежка седмица. Причината със сигурност не се крие в това, че няма кандидати за вашето сърце, Овни, но сякаш привличате хора, които имат съвсем различни от вашите ценности и интереси. Вие не сте от хората, които са готови да направят компромис със себе си, а и в никакъв случай не трябва да се примиряват с друго, освен най-доброто.



Телец

Любовният ви живот със сигурност ще бъде на преден план тази седмица. Пълнолунието, което ще се случи в понеделник, ще повлияе изключително благоприятно върху романтичните ви изживявания. Необвързаните представители на зодия Телец ще срещнат нов интересен обект на своите копнежи и желания. Той ще ви зареди с енергия и ще ви обсипе с внимание и специално отношение, което ще повдигне значително вашето самочувствие.

Близнаци

Тази седмица трябва да внимавате какво казвате на половинките си, тъй като може дълбоко да ги нараните или обидите. Мислете много преди да споделяте и плановете си, тъй като могат да изглеждат напълно безразсъдни в очите на любимия. Всеки човек трябва да си има собствени идеи в главата, които не бива да разкрива пред околните, били те и нашите спътници в живота.



Рак

Планетата на внезапните промени, Уран, ще оказва силно влияние върху любовния ви живот през тази седмица. Ще почувствате рязко недоволство към своя партньор, но това негативно усещане и напрежение помежду ви ще се изпари с напредването на седмицата. Чувствата и събитията тези дни ще бъдат не само изненадващи, но и нестабилни по своята същност. В понеделник Уран ще бъде в опозиция на Венера, което още повече ще наруши баланса в отношенията ви с любимия. Опитайте се да не действате първосигнално, а бъдете нащрек и очаквайте неочакваното.

Лъв

Очаквайте интересна нова персона да завладее мислите и чувствата ви през следващите няколко дни. Той ще бъде свързан с вашето семейство по един или друг начин. Може би е нов приятел на брат ви или бизнес партньор, с който фамилията ви комуникира от известно време. При всички случаи, това, което най-много ще ви привлече у него, ще бъде уникалната му и в същото време универсална персона.



Дева

Седмица за Девите ще бъде всичко друго, но не и романтична. Усеща се напрежение между вас и вашия партньор, което няма как да остане незабелязано. Един от двама ви се държи прекалено надменно и контролиращо и сякаш хармонията помежду ви малко по малко се е изпарила. Сложете картите на масата и споделете какво ви тревожи, само тогава ще имате някакви шансове да подобрите положението, в което се намирате в момента.

Везни

През тази седмица ще изпитвате финансови затруднения във връзката си. Вероятно сте в етап, в който вашият партньор изкарва повече пари от вас и той взима важните решения за разпределението на семейния бюджет, което подсъзнателно ви кара да се чувствате незначителни и безсилни. Вместо да се цупите за глупости, помислете от къде може да намерите допълнителни източници на приходи.



Скорпион

Венера ще остане в пределите на вашия знак и тази седмица, което ви гарантира невероятни сили на привличане. Усещате вътрешното си сияние как се прокрадва навън, което ви прави да изглеждате примамливи и лъчезарни за останалите. Запомнете денят вторник. Точно тогава ще се запознаете с човек, който ще играе важна роля в любовния ви живот занапред. Връзката ви ще носи голям потенциал, а срещата е много вероятно да бъде уговорена онлайн.

Стрелец

През следващите няколко дни ще назрее нуждата ви да подобрите своята квалификация. Отдавна обмисляте да започнете някакъв курс или онлайн обучение, което да ви помогне в професионалния ви път. Ще се радвате на цялата подкрепа, както морална, така и финансова на своя партньор. Необвързаните представители на тази зодия пък ще срещнат интересен нов обект на своите желания в лицето на техен ментор или учител.



Козирог

Ако сте обвързани, към края на работната седмица все повече ще започнете да осъзнавате как най-големият ви мотиватор и най-надеждната ви подкрепа в живота, това е човекът до вас. Отделете минута и изкажете своята благодарност. Ако ви е трудно с думи, направете го с мил жест или подарък. Той не е просто ваша упора, той винаги знае кога и с кои хора да ви запознае, за да се отворят пред вас невероятни възможности за личностно и професионално развитие. Ако сте свободни, очаквайте приятна и обещаваща среща с непознат в края на седмицата.

Водолей

Ако от известно време се опитвате да получите нещо от любимия си, но той така и не го прави, явно е време да преосмислите своята стратегия. Понякога ви липсва такт в отношението ви към околните, а това със сигурност е пречка те да разберат какво точно изисквате от тях. Опитайте се да комуникирате със сърцето си, защото когато го правите с напрегнат ум и трескави мисли, нищо няма да постигнете.



Риби

Очаква ви емоционална седмица, особено що се касае до романтичните взаимоотношения. Ще бъдете по-докачливи от всякога, а необвързаните ще получават смесени сигнали от обекта на техните желания. Опитайте се да запазите спокойствие и не взимайте прибързани решения, тъй като после може да съжалявате за последиците от тях.

Четете още: Пълнолунието в Близнаци ще донесе драматични промени за тези 4 зодии