Автор
Десислава Недева

Седмичен любовен хороскоп за всяка зодия (28 октомври - 3 ноември)

Стартираме седмицата с едно мистично и разтърсващо Новолуние в Скорпион. Това определено ще допринесе за разпалването на страстите, а опозицията на Уран ще превърне сексуалните ни контакти в извънтелесни трансцедентални изживявания. Марс, който се намира в знака на любовта и баланса Везни, ще формира напрегнат аспект със Сатурн и Плутон, което ще създаде допълнително напрежение и динамика на интимните ни взаимоотношения. Периодът е силен и интензивен, затова бъдете подготвени.

Ето какво да очакват зодиакалните знаци в любовен план през периода 28-и октомври – 3-ти ноември:

Овен

Очаква ви седмица, изпълнена със страст и еротични преживявания. Ако сте обвързани, ще усетите едно раздвижване и освежаване на сексуалния си живот, а ако сте single, мистериозен и много чаровен млад мъж с изразени скули и мускулесто телосложение, ще влезе в живота, а много бързо и в спалнята ви. Или вие в неговата? Този избор оставяме на вас.



Телец

Определено ще има с какво да запомните тази седмица, Телци. Ще получите отдавна чакано признание, което ще ви накара да се чувствате по-желани и привлекателни от всякога. Ще се уверите, че човекът до вас е готов на всичко, за да сте заедно, или пък ще получите обяснение в любов от някого, когото сте смятали само за свой приятел, и това определено ще изстреля либидото ви в космоса.

Близнаци

Романтични и сладки изненади ще направят живота ви много по-цветен и щастлив тази седмица. Може и да не срещнете голямата си любов, ако сте необвързани, но един дребен жест ще стопли душата ви. Какво повече ѝ трябва на една жена, за да се почувства красива и желана? Не мислете много, а се отдайте на моментното увлечение, разнообразието ще си заслужава.

Рак

Поздравления, Раци! Току-що спечелихте от любовната лотария на звездите. Съдбата ви изпраща човек, който не само ще разпали страстите ви, но мигновено ще докосне сърцето ви по един разтърсващ и дълбок начин. Не, това няма да е поредната забежка, нито безобиден флирт. Това ще бъде любов за цял живот, вашата сродна душа.



Лъв

Седмицата ще премине прекалено спокойно за вас, но пък няма да донесе и особени сътресения на любовния фронт, което е добре. Ще се наслаждавате на рутината, която пленява със своята топла и сигурна прегръдка. Времето застудява, останете си у дома, пуснете си готин романтичен филм и се гушкайте на дивана. Не е толкова лошо, нали?

Дева

Седмицата за вас няма да бъде нито толкова любовна, нито романтична. Работа и пак работа, това ви чака, скъпи Деви. Но каузата все още не е загубена. Нов колега, който идеално се вписва в сексуалните ви фантазии, ще поддържа интереса ви в офиса. Не се надявайте, че ще излезе нещо от това запознанство, но определено няма да ви е скучно, докато изпълнявате задачите за деня.

Везни

Борбата за власт между вас и вашия партньор продължава и през тази седмица. Ще се чувствате така, сякаш каквото и да направите, то никога не е достатъчно. Потушете напрежението, потиснете егото си и направите мил жест за своята половинка. Сгответе му любимата храна или ако не сте опитен кулинар, резервирайте места в уютен и романтичен ресторант. Една вечеря извън рамките на дома ще освежи отношенията помежду ви.



Скорпион

Новолунието, което се случва точно във вашия знак, няма как да не засегне и любовните ви отношения. Новото начало е лайтмотивът на повечето Скорпиони през тази седмица и това важи за абсолютно всеки сектор от техния живот. Ще усетите мощен прилив на космическа енергия, която можете да трансформирате според собствените си нужди и желания. Избирайте мъдро!

Стрелец

Позитивната и авантюристична натура на Стрелците ще бъде помрачена от чувство за отхвърляне и пренебрегване. Цялата тази фрустрация се корени в урока, който е решил да ви даде вашият партньор заради пословичния ви егоизъм и фриволно поведение. Не се отчайвате и не влизайте в ролята на жертва, а поправете, каквото успеете, за да не съжалявате после за пропуснатите възможности.

Козирог

Още в понеделник ще проведете сериозен и задълбочен разговор със своя партньор. Не се тревожете, нищо фатално няма да се случи. Дори точно обратното. Той ще ви даде сили и положителна енергия да преследвате заедно мечтите си, а когато усилията и на двамата са насочени в една определена посока, то щастливият финал е гарантиран.



Водолей

Тази седмица ще сте фокусирани върху кариерното си развитие и никак няма да ви е до любовни трепети. И в работата обаче ще се наложи да получите подкрепата на ваши партньори и съмишленици, затова не затваряйте вратите пред себе си като се правите на недостъпни, а отидете на неформална вечеря с ваш колега и вижте какво има да ви сподели.


Риби

Въпреки непреодолимото ви желание да преминете на друг по-извисен етап от вашата връзка, вие напълно осъзнавате, че е необходимо първо да направите дълбока вътрешна трансформация. Също така е важно да намалите малко очакванията си към вашия партньор, за да не се сгромолясате драматично от облаците, в които обикновено летите. Ще ви заболи доста, нищо че напоследък тренирате усилено във фитнеса и имате добър тонус и мускулатура.

Четете още: Скорпиони, ноември ви носи финансови печалби