Автор
Десислава Недева

Седмичен любовен хороскоп за всяка зодия

Тази седмица ще премине под влиянието на ретроградния Меркурий в Скорпион и транзита на Венера в знака Стрелец. Очакват ни както затруднения в комуникацията, така и засилено нервно напрежение. Ще имаме нужда да разбием оковите и да разпуснем като за последно. Овладейте негативните емоции, усамотете се за няколко часа и се опитайте да медитирате.

Какво очаква всяка една зодия по отделно, вижте в следващите редове.

Овен

Тази седмица ви подтиква да продължите с активния начин на живот, който поддържате и до момента. Нещата определено ви се получават, така че ще е чиста загуба на време да стоите със скръстени ръце. Ще сте във вихъра си не само на работното място, но и у дома. Имате сили и енергия, за да отделите достатъчно грижа и внимание на всеки член от семейството.



Телец

Ще се чувствате опиянени от успеха, който ви спохожда напоследък. Внимавайте да не си повярвате прекалено много, защото при падане отвисоко боли много повече. Може да почувствате желание да промените нещо в себе си, в характера си, във външния си вид. Нека тези промени не бъдат драстични и необратими.

Близнаци

Ще научите много важни уроци през тази седмица, Близнаци. Новопоявила се персона във вашия живот ще ви даде да разберете, че не можете да преминавате от едно ниво в следващо, когато вие си пожелаете. Това ще ви дойде малко като гръм от ясно небе, но вие сте адаптивни и изключително бързо ще си върнете баланса и чувството на взаимна любов и отдаденост.

Рак

За жалост тази седмица не е от най-добрите ви за сезона и ще усещате фрустрация в личните си взаимоотношения. Сякаш губите контрол над ситуацията, а умората, която сте натрупали до момента с нищо не ви помага. Не позволявайте обаче това да бъде краят, а впрегнете целия арсенал от находчивост, психологическа манипулация и помощ от приятел, за да възвърнете позициите си на любовния фронт.



Лъв

Лъвовете, които от доста време са в обтегнати отношения със своите половинки, ще трябва да вземат решение дали да се сдобрят или е крайно време вече за раздяла. Не се притеснявайте ако изберете втория вариант. Имате достатъчно добри приятели и роднини, които няма да ви оставят в този труден за вас момент и ще ви помогнат да преодолеете по-бързо разочарованието.

Дева

Тази седмица звездите ще бъдат на ваша страна, Деви! Всеки ден ще усещате щастието, което се излизва към вас сякаш директно от рога на изобилието. Това ще ви направи не само весели, но и щедри. Зарадвайте любимите си хора с подарък, нищо че до Коледа остават почти два месеца. Усмивките им ще напълнят с радост и вашето сърце, а споделените моменти остават за цял живот.

Везни

Ще се чувствате вдъхновени, привлекателни и комуникативни. Вие по принцип не сте толкова далеч от тези състояния, но тази седмица ще са с особено подчертана сила и магнетичност. В средата на седмица обаче внимавайте какво говорите и най-вече пред кого, защото една малка дума, казана не на място, може да породи такъв конфликт, който да ескалира до нечувани размери.



Скорпион

Ще усещате подтик за кардинални промени в интимните си взаимоотношения. Ако има нещо, което ви притеснява, сега ще намерите сили да го изговорите. Тогава ще разберете, че страстта не се свързва непременно с манипулации и схеми, а извира от чистата любов, която предизвикваме у партньора си, когато му позволим да бъде най-добрата версия на себе си.

Стрелец

Седмицата за вас ще стартира особено обещаващо, белязана с чувство на топлина и споделеност. Обвързаните ще изживеят моменти на уют и блаженство, а самотните ще срещнат интересен човек, към когото ще изпитат необичайна моментална привързаност. Към края на седмицата неканени страхове ще завладеят съзнанието ви. Не им се поддавайте, а просто стиснете зъби осе питайте да не сътворявате много глупости, а изчакайте негативното влияние на планетите да отмине.

Козирог

Тази седмица ще трябва да се научите да цените и да се радвате на малките неща, онези дребни жестове от любим човек, които означават толкова много. Време е да осъзнаете, че приказките, в които изглежда, че живеят хората в социалните мрежи и историите в романтичните комедии, са само едната страна на монетата и не показват цялата истина. През уикенда романтична вечер ще освежи настроението ви като летен дъжд в нажежената пустиня.



Водолей

Очакват ви безброй нови и вълнуващи събития в личния живот. Нетипично за ексцетричната ви натура, вие ще сте изпълнени с дълбоки чувства и любов, които ще искате да споделите със своя партньор. Определено сте яхнали романтичната вълна и това ви изпълва с енергия и кураж за приемане на нови предизвикателства. Необвързаните представители на тази зодия ще срещнат интригуваща личност, която бавно, но славно ще намери правилния път до тяхното сърце.

Риби

Стартирате седмицата ударно с безброй рутинни задължения. Отговорностите, които сте поели не ви позволяват да обърнете нужното внимание на вашите възлюбени. С напредването на седмицата, ще започнете да гледате на вашата връзка от различен ъгъл – много по-реалистично, без излишна помпозност и идеализъм. Ще бъдете напълно готови да разлистите нова страница и да оставите всички обиди и страхове в миналото. Направете мил подарък за своя любим и ще видите как малките моменти правят живота ни красив.

Четете още: 10 супер готини черти от характера на зодия Скорпион