Макар и навън температурите да са минусови, февруари е винаги горещ. Просто защото това е месецът на любовта, който ни загатва, не само че пролетта наближава, но и че е добре да отделяме повече време за полвинката си. Но какво наистина ще се случи на всекиго от нас, единствено звездите могат да кажат. Ето какво вещаят те за всяка една зодия в любовен аспект през месец февруари.

Овен

Благодарение на Венера, която минава в знак Козирог на 3-ти февруари, вероятно ще ви се случи нещо пикантно, свързано обаче с работната среда. Кой знае, може някой колега да си пада по вас от дълго време и да ви го покаже сега. Не бързайте да се впускате в нова връзка.

Телец

Крайно време е да избягате от всекидневния стрес и то с половинката си. Трябва да планирате поне един романтичен уикенд. А в случай, че сте свободни, може да усетите привличане към човек, който никога не сте предполагали, че ще спечели симпатиите ви.

Близнаци

За вас, Близнаци, месец февруари ще бъде преизпълнен със страстни моменти. Сега е подходящото време да се отдадете повече на половинката си. А за свободните, краят на месеца може да донесе нова връзка.



Рак

Определено ще изпитате нуждата да се свържете с любимия човек на по-високо ниво. Дълбоката връзка ще се окаже ваш приоритет този месец. Звездите призовават свободните представители на зодия Рак да бъдат по-смели към онези, които ги привличат.

Лъв

Новолунието на 4-и ще ви накара да се почувствате по-секси и готови за нови контакти. Намерете начин да направите нещо ново и интересно в любовта. Сега е моментът да запалите искрата в спалнята.

Дева

Имате нужда от нова любов? Чудесно – вселената ви е подготвила много интересни изненади. Звездите обещават горещи преживявания, особено в началото на месеца. Пълнолунието на 19-и ще бъде върховата точка на вашето самочувствие. Тогава ще имате пълна готовност за нови запознанства.

Везни

Февруари ще бъде един безкраен романс за вас. Подгответе се за един по-специален Св. Валентин. Новолунието на 4-и ще бъде във вашия дом на любовта, затова е много вероятно да започнете романтични отношения с някой приятел.

Скорпион

Този Св. Валентин ще бъде много секси, Скорпиони. Когато Марс премине в Телец на 14-и либидото ви ще бъде по-изразено и ще имате огромно желание за интимни ласки. А ако сте необвързани, трябва да знаете, че този факт съвсем скоро ще се промени.



Стрелец

Този месец ще имате нуждата да имате с кого да си поговорите и ще изпитате желанието за задълбочени разговори със специален човек. Ако все още сте необвързани, то ще откриете човек, към когото ще имате силно интелектуално привличане.

Козирог

През следващите 4 седмици ще се чувствате отлично и ще бъдете заредени с много любовна енергия. Може би ви очакват промени и подобрения в личния живот. Определено ще преследвате целите и желанията си в леглото.

Водолей

Ще има нещо мистериозно за вас в любовта този месец. В този аспект ще ви се случат много очевидни неща, които няма да успеете да забележите. Със сигурност трябва да предприемете романтична ваканция с любимия човек до края на месеца.



Риби

Този месец прекарвайте повече време с приятелите си, защото покрай тях може да откриете любовта. A ако сте обвързани и имате да кажете нещо наистина важно на половинката си, най-добрият ден за това според астрологията е 14-и.

Четете още: Нова любов за Скорпион и Риби носи февруари