Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Септември носи късмет за Телците в много начинания

Месец Септември ще ви донесе късмет в много начинания. Дори много от проблемите ви ще се разрешат успешно с времето. На работното място ще надминете себе си, като се докажете като истински професионалисти пред своите шефове и колеги. Не пропускайте възможността да се възползвате от всичко, което води до просперитет.



Някои събития могат отново да се завърнат в живота ви, на които трябва да погледнете от различен ъгъл. Особено ако са направени грешки. Това е доста спокоен и продуктивен етап, по време на който никой и нищо няма да ви попречи да укрепите позицията си в работата. В никакъв случай не пренебрегвайте успешните възможности, те може повече да не се повтарят в същата форма.



Единственото нещо, което може леко да засенчи живота на вашия зодиакален знак, е здравето. Предпазете тялото си от преумора от работа, от сезонни настинки и от негативни преживявания. Преди да започнете да се притеснявате за нещо, опитайте се вместо това да се успокоите, да се усмихнете и да живеете изключително позитивно. Това време е чудесно за вземане на решаващи решения, свързани с вас и вашите близки. Човек, когото не сте виждали много дълго време, може да се появи отново в живота ви за ваша радост.



Любовта ще ви вдъхновява. На тези, чиито сърца са свободни, се препоръчва да провеждат чести излети, разходки. Ставайки редовни на партита и всякакви мероприятия, ще осъществите много интересни запознанства и със сигурност ще се отървете от самотата. В същото време не трябва да бързате, а първо да претегляте плюсовете и минусите. Има шанс не само да започнете афера с колега, но и да срещнете вашата „сродна душа“.