Автор
Весела Георгиева

Щастливи и обичани според зодията? Вижте как!

Всички мечтаем за това - щастието. И любовта. Дори онези от нас, които смело заявяват, че не им пука, и те се надяват да намерят под елхата опаковани с панделка малко щастие и малко любов - ама за цялата година. Ако може...

Овен


Представителите на тази зодия търсят честност в любовта. Лъжата, дори и с добри намерения, ги наранява и отблъсква. Връзката с Овен изисква да бъдете открити.

Телец

За родените под знака на Телеца е важно да бъдете мили и нежни. Арогантността и грубостта ги отблъскват. Те даряват нежност и внимание, но изискват същото от партньора си.


Близнаци

Постоянната комуникация с партньора е в основата на връзката при Близнаците. Няма теми табу за тях, а подозрението за пазена тайна може да доведе до крах в отношенията.

Рак

Моногамията и грижата за семейството е най-важно за всеки представител на зодия Рак. Те обичат да се грижат за партньора си, но копнеят за същото.

Лъв

Лъвовете искат да са начело, да бъдат харесвани и да запазят до известна степен свободата си. Страстта и бурните чувства са това, което могат да ги задържат.

Дева

Добротата и искреността са в основата на успешната връзка при представителите на тази зодия. Взаимност и подкрепа - от това се нуждае всяка Дева.


Везни

Хармонията е определяща за тях. Те търсят човека, който поддържа баланса между любовта и здравия разум. Ако не сте такива, не се надявайте на нищо и не си губете времето.

Скорпион

Без искреност и честност Скорпионът се чувства празен. Не обича да има тайни между него и партньора, защото държи на искреността.

Стрелец

Стрелците обичат предизвикателствата. Няма прегради в постигането на крайната им цел. Бъдете щедри с тях и те ще ви отвърнат със същото.


Козирог


Любовта на Козирога трябва да бъде заслужена. Ако се случи, те ще бъдат изцяло отдадени на вас, но и вие трябва да им отвръщате със същото.

Водолей

Всеки представител на зодия Водолей иска до него да има ярка личност, която да контрастира на неговата. Незабележителните партньори нямат шанс с представителите на тази зодия.

Риби


Рибите са най-уязвимите членове на зодиака. Нуждаят се от деликатност и закрила. Имат нужда от партньор, който да е състрадателен, да ги закриля и утеши. Обичат и романтичните изненади.