Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, април ви носи ново начало и много любов

Скъпи Скорпиони, април е доста благоприятен и обещава промени, а вие знаете как да обърнете обстоятелствата в своя полза. Бихте могли да постигнете сериозен напредък в професионален план. Този месец акцентът ще бъде върху упоритата работа, но и върху постигането на бизнес планове и задачи. Пазете се от несериозни действия и тогава всичко ще върви по план.

В началото на месеца ще бъдете в стрес, поради натрупани задължения, но ще успеете да разрешите всичко в определения срок. Период, в който някои ще започнат да се тревожат за позицията си в професионалната сфера, не без причина. Не се фокусирайте върху негативното. Може би е време да опитате силите си в нещо ново. Това е изход от трудна ситуация за тези, които вече трудно издържат ситуацията на старото работно място.

Ежедневието ще бъде пълно с изненади, както положителни, така и отрицателни. Опитайте се да бъдете новатори, борете се със скучна рутина. Отворете се за всичко ново, адаптирайте се към обстоятелствата, опитвайки се да се промените към по-добро. Колкото по-гъвкави ставате, толкова повече шансове има да направите живота си динамичен и приятен. Време е да демонстрирате своите организационни умения, способността да планирате всичко правилно.

Чувствате се чудесно, имате много енергия и ентусиазъм, така че е добре да използвате това време за реализиране на вашите идеи. Вашият партньор ви дава подкрепа и любов, а вие ще се радвате на моменти прекарани заедно, изпълнени с щастие. Мислите за разширяване на семейството, за започване на съвместни бизнес или други дейности, за съвместни ваканции. Отпуснете се и не се притеснявайте, защото звездите са на ваша страна и ще подкрепят постигането на целите.

В края на месеца дома на партньорството и брака в хороскопа ви се активира от транзитите на Слънцето, Меркурий, Венера и Уран. Всички тези планети заедно могат да внесат глобални промени в личния ви живот.