Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, декември ви носи баланс в личен план и удоволствия

Скъпи Скорпиони, декември обещава да бъде добър за вашия знак. Професионалният ви живот няма да бъде вашият фокус за този месец.

Повече ще се съсредоточите върху личния си баланс и удоволствие.

Някои ще решат да сменят работното си място за по-перспективно, други ще се замислят за търсене на допълнителни източници на доходи. Ако търсите работа, обърнете внимание на всички предложения, които получавате и бъдете много внимателни. Каквото и да планирате за бъдещето, било то, че искате да се отървете от старите отговорности или да започнете нещо съвсем ново, благодарение на Марс ще имате необходимата ви сила до средата на декември, за да правите всичко последователно и целенасочено. Необходимо е да определите конкретни цели.

Не бива да сте в облаците и да правите дългосрочни планове. Колкото по-конкретна е целта, толкова по-лесно е да я постигнете. Само не трябва да се забърквате в съмнителни проекти. Звездите не покровителстват печалбите от измама.

В личен план всичко зависи само от самите вас. Възможно е вашата половинка да не се чувства много добре, тъй като не усеща вниманието ви. Ако обградите любимия човек с повече любов, тя ще се върне при вас умножена. Малко повече романтика и дори най-утвърдените връзки ще заблестят с нови цветове.

Този месец любовният ви живот ще бъде интензивен, изпълнен със страст и импулс. Вероятно ще се поддадете на физическите удоволствия.

Вашият личен чар ще ви направи център на внимание и лесно ще можете да привличате хората. Ако сте необвързани, излезте, забавлявайте се и се потопете в играта на флиртуване и съблазняване. Внимавайте да не сплашвате другите със своя ентусиазъм и прекомерно самочувствие.

Любовната планета Венера е в Козирог и носи стабилност и сигурност в емоционалните въпроси. Нептун добавя нотка на романтика. Ще се почувствате като на седмото небе.